LIFESTYLE

Voi o credeți? Mădălina Ghenea despre mesajele siropoase cu Zaniolo: ”Nu eu le-am scris!”

Ceea ce se anunța bomba lumii mondene s-a transformat rapid într-un mare…fâs, scuzați-ne limbajul. Și asta pentru că după ce s-au dat în spectacol pe Instagram, cu flirturi și mesaje siropoase, Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea au întors-o amândoi ca la Ploiești.

După ce a apărut în presa din Italia anunțul fostei iubite a fotbalistului care le-a spus tuturor că îi va face un copil și apoi mama lui Zaniolo a sărit ca o veritabilă soacră să-i transmită public româncei că e prea bătrână pentru fiul ei, Mădălina a făcut pasul la ofsaid.

Mai întâi, actrița Românca a postatun comunicat în care a dezvăluit că s-a întâlnit cu Zaniolo o singură dată. Apoi, rănită probabil în orgoliu de atitudinea mamei lui Zaniolo și mai ales a jucătorului Romei, care n-a sărit să-i ia apărarea, a infirmat inclusiv faptul că ar fi schimbat ea mesajele pe Instagram cu el!

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

I-a șters comentariile!

Speculațiile au apărut, în avalanșă, după Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo au flirtat pe rețelele de socializare. Fotbalistul a întrebat-o pe frumoasa româncă: „Te pot saruta non-stop? 25 de ore din 24?”. „Tu ce zici?” a fost raspunsul Mădălinei, care acum a venit cu o precizare.

„A fost scris de managerul meu. L-am lăsat să se ocupe de contul meu pentru că eu n-am timp”., a spus românca, doar că dacă despre asta este vorba, se întreabă urmăritorii actriței, ce interes ar fi avut managerul ca, în numele Mădălinei, să-i lase tot felul de emoticoane și inimioare public, la pozele de pe Instagram.

Cert e că la câteva zile de la explozia în presă pe poveste, Mădălina a început să șteargă comentariile pe care i le lăsase lui Nicolo Zaniolo, semn că este supărată rau pe tânărul star în devenire.

 

 

 

 

Comentarii: