LIFESTYLE

Soția și fiul de 5 ani îl antrenează pentru meciul cu Spania!

Dragostea pentru baschet i-a adus împreună, iar meciul anului, România-Spania, va reprezenta un moment important în familia Orbeanu!

Component al echipei naționale, Iulian Orbeanu a avut parte de o şedintă de pregătire inedită alături de soția sa, antrenoare de baschet, și de fiul lor în vârstă de cinci ani, și el pasionat de acest sport.

Baschetul și familia sunt cele două componente care se îmbină perfect în viața lui Iulian Orbeanu. Suntem iubitori de baschet, de la cel mai mic la cel mai mare, cred că asta ne-a adus împreună, ca familie. Dacă va veni momentul să mă întrebe fiul meu de meciul cu Spania sau va dori să știe, va afla tot”, mărturiseşte Iulian Orbeanu, component al echipei naționale de baschet a României

Soţia îl completează. Noi ne bucurăm că putem să îi transmitem și fiului nostru pasiunea pentru baschet și cred că orice persoană din viața noastră este atinsă de baschet, vrând-nevrând.”, spune Alexandra Orbeanu, care e de meserie antrenoare de baschet.

Citeşte şi: The Telegraph: ”Ultimul loc neatins din Europa” se află în România

Meciul meciurilor

Cel mai așteptat meci al anului în sportul romînesc, România-Spania, se va disputa la Cluj, la 20 februarie. În vârstă de 30 de ani și legitimat la CSO Voluntari, Iulian Orbeanu va juca pentru prima dată împotriva campioanei mondiale.

„Este o oportunitate pentru cariera mea, îmi doresc foarte mult să joc într-un asemenea meci. Trebuie să-i respectăm, dar să nu ne fie frică de ei. Sper să avem o sală plină. Aceasta este o șansă unică și trebuie să ne bucurăm de ea”, spune Iulian Orbeanu.

Comentarii: