LIFESTYLE

În sfârşit, fericire totală pe Antonia! Fiica ei, Maya, e alături de fraţii ei, ce s-a întâmplat cu procesele vedetei

Sunt cele mai fericite zile pe Antonia, în sfârşit, după ani de suferinţe şi dureri, i s-a îndeplinit visul. Maya, fiica ei în vârstă de 10 ani, a ajuns în ţară şi se joacă împreună cu cei doi fraţi ai ei, băieţii Antoniei cu Alex Velea. Maya a crescut în ultimii ani în Italia la familia Castellano, iar părinţii tatălui ei, Vincenzo Castellano, care a şi avut custodia fetei, au avut grijă de ea.

Până acum, Antonia mergea doar în vizită ca să-şi vadă copila. Iar anul trecut, a fost împreună cu Alex Velea şi cu Dominic şi Achim, copiii lor mai mici, în Italia la Maya. Se pare că, acum, lucrurile s-au schimbat, iar părinţii fetei au făcut pace, aşa că Maya a venit zilele trecute în ţară, iar mama ei a postat, în culmea fericirii, pe reţelele de socializare, împărtăşind bucuria cu prietenii virtuali. Maya se joacă cu fraţii ei mai mici, îi ia în braţe şi se simt minunat împreună.

Mai mult, Antonia, care a suferit mult din cauza situaţiei, e gata să-i facă toate plăcerile fetiţei ei şi a dus-o choar şi la salon de înfrumuseţare, să o coafeze.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Despărţire cu scandal şi zeci de procese

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au despărţit în 2013, după o căsnicie scurtă, iar de atunci viaţa artistei a devenit un calvar. Mai ales, după Antonia şi-a refăcut rapid viaţa alături de Alex Velea, înainte ca divorţul să se pronunţe, ceea ce l-a înverşunat şi mai tare pe italian.

Au urmat ani de procese, divorţul şi custodia, plus cel de stabilire al paternităţii celor doi băieţi ai lui Velea şi ai Antoniei. Abia anul trecut, în aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tată, iar în iulie, copiii au trecut pe numele lui. Acum, Antonia aşteaptă ca divorţul să fie finalizat pentru a face nunta cu partenerul ei, dar aşteaptă şi şi încheierea procesului pentru custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară.

Comentarii: