LIFESTYLE

Spre Japonia, cu speranţă! Robert Glință: „Țintesc medalia olimpică la Tokyo”

Să nu mai privim cu mâine spre Ţara Soarelui Răsare, după dezamăgirea de la Campionatul Mondial de Handbal. Şi ar fi bine să privim, de acum, spre Japonia cu încredere şi cu speranţă. Cel puţin aşa ne îndeamnă cei mai mulţi dintre sportivii care au obţinut deja biletele spre Tokyo.

Pentru Robert Glinţă, finalul de sezon a fost perfect. Înotătorul a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene în bazin scurt de la Glasgow, în proba de 100m spate. În vârstă de 22 de ani, Glință țintește o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citeşte şi: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Poate iese dintr-a doua!

Robert Glință a schimbat, în urmă cu doar trei luni, antrenorul principal, antrenorul secund și preparatorul fizic. Medalia de bronz cucerită la Glasgow în proba de 100m spate, dar și locul patru în finala de 50m spate, îi dau speranțe pentru anul viitor.

„Medalia aceasta cântărește destul de mult. Sunt optimist pentru sezonul în bazin lung și pentru Jocurile Olimpice”, spune Robert Glinţă.

Vicecampion european în bazin lung, Robert Glință va bifa la Tokyo cea de-a doua sa participare la Jocurile Olimpice. „Am progresat foarte mult, am acumulat mult mai multă experiență și informație în materie de înot. Obiectivul este, clar, de medalie”, este convins Glinţă.

Comentarii: