LIFESTYLE

Banii n-aduc fericirea? Cel mai bogat român pentru a treia oară în faţa divorţului, detalii de culise

Când s-a îndrăgostit de Alexandra, Daniel Solomon Dineş divorţase de prima soţie. S.a mutat împreună cu iubita mai tânără cu 16 ani, la nici câteva luni de la pronunţare, iar ca o consecinţă logică, „regele boţilor” i-a pus partenerei pe deget verigheta. S-au căsătorit la o primărie din Mureş şi părea că va curge doar lapte şi miere, având în vedere că afacerile din IT explodaseră pentru Dineş.

Dar când nimeni nu se aştepta, a venit lovitura! Însă în 2016, ziarele de scandal au anunţat şi declinul celui de-al doilea mariaj. Sau începutul a ceea ce pare un declin. Cea de-a doua soţie a introdus atunci acţiune de divorţ de proaspătul magnat. Ulterior însă, partenera de viaţă a românului care l-a depăşit pe Ion Ţiriac în topul milionarilor s-a răzgândit.

Şi s-a mai răzgândit o dată. L-a mai chemat la tribunal şi peste un an, dar la fel ca prima dată, s-a întors din drum. Dar dacă Dineş îşi manageriază perfect afacerile, se pare că nu e la fel de abil la capitolul dragoste. Pe 31 octombrie, portalul instanţei judecătoriei sectorului 1 anunţă că… Alexandra vrea divorţul pentru a treia oară. Nu exclus nici o împăcare, având în vedere statistica. Dar dacă situaţia se complică, la fel de complicat ar deveni un eventual partaj.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ce avere are Dineş

Ultimii ani au fost fabuloşi pentru Daniel Dineş şi asociatul lui. Primul ”unicorn românesc”, UiPath, are acum sediul general în Park Avenue, în Manhattan. Compania cu care a dat lovitura în domeniul IT-ului are 30 de sedii în toate colţurile Planetei, iar Daniel Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care ”produc” sume importante.

Când vorbeşte despre faptul că a ajuns să-l detroneze pe Ţiriac în topul Forbesm Dineş mărturiseşte: „N-am făcut asta ca să ne cumpărăm nişte jeep-uri sau vile în Pipera, n-o să facem chestia asta, noi am făcut asta dintr-o nebunie.”, povesteşte miliardarul, care recunoaşte că habar n-avea că va ajunge vreodată aici.


Eu am vrut să devin scriitor…din fericire, mi-am dat seama repede că n-am niciun talent în domeniu, dar aveam un talent la matematică. Primii bani i-am făcut din diverse comisioane, cumpăram dolari de la nişte prieteni şi mă duceam în Oneşti de unde sunt eu şi îi vindeam.”, explică Dineş, primul român care a reușit să devină miliardar din afacerile cu roboți. Are la 47 de ani o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, iar revista Forbes şi-a trimis oameni din America pentru a-l intervieva aici, la Bucureşti.

Comentarii: