Le întâlneşti adeseori atunci când spargi un ou şi nu ştii ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu ştiai?
Vestea bună e că nu ai niciun motiv de îngrijorare. Micile pete roşiatice apar în timpul fomării oului din cauza unei rupturi la nivelul vaselor de sânge.
CITEȘTE ȘI: Care sunt SINGURELE vitamine de care ai nevoie în fiecare zi
De ce NU trebuie să evităm strugurii, chiar și în DIETE. Care este porţia ideală
Cu alte cuvinte, e un lucru normal.
Motivul apariţiei ar putea alimentaţia găinii sau vârsta ei, însă acestea nu cauzează nicio afecţiune persoanei care consumă alimentul. Medicii susţin că ouăle care conţin aceste mici pete pot fi consumate fără probleme. Însă dacă te deranjează, poţi îndepărta punctul cu vârful unui cuţit.
Comentarii: