NUTRITIE

Care sunt SINGURELE vitamine de care ai nevoie în fiecare zi

Ai observat că recomandările nutriționale recomandate de specialiști se schimbă mereu. Îți aduci aminte când ouăle nu erau recomandate pentru sănătatea noastră? Poate fi greu să ții pasul cu ceea ce este sănătos sau dăunător, mai ales când vine vorba de vitamine. Dacă cercetările se schimbă constant, care sunt singurele vitamine de care ai nevoie zilnic?

Vitaminele de care au nevoie corpurile noastre pot fi împărțite în două grupe: vitamine solubile în grăsimi și vitamine solubile în apă, notează thelist.com. Organismul uman are nevoie de ambele tipuri pentru a funcționa corect.

Grăsimile vitaminice solubile în grăsimi necesită grăsimi corporale pentru a fi absorbite și utilizate de organele noastre.

Foto: Pinterest.com

Vitamina A, vitamina E și carotenoidele sunt vitamine solubile în grăsimi. Deoarece aceste vitamine se bazează pe grăsimi pentru a funcționa, trebuie să consumi o dietă plină de grăsimi sănătoase. O lipsă de grăsimi sănătoase în dietă poate duce la deficiențe de vitamine solubile în grăsimi, ceea ce duce mai departe la boli și malnutriție. Acestea pot deveni, de asemenea, toxice, deoarece sunt depozitate în țesuturile grase.

Cum FAC SEX femeile, în funcție de semnul lor zodiacal

Apariția ridurilor, influențată de felul în care DORMI. Cum le poți preîntâmpina

Cealaltă clasă de vitamine, vitaminele solubile în apă, nu pot fi stocate în țesuturile noastre, așa cum se întâmplă cu cele solubile în grăsimi.

Ele se regăsesc în alimente și odată ce organismul le-a folosit, excesul este eliminat prin urină. Din cauza faptului că organismul uman nu poate păstra aceste vitamine, trebuie să le luăm fie din alimente, fie din suplimente.

Este copilul tău SUFICIENT de matur pentru a putea rămâne SINGUR ACASĂ?

REACȚIILE pe care le au medicamentele dacă sunt luate cu apă minerală, suc sau alte lichide

Vitaminele solubile în apă includ folatul, vitamina C și complexul de vitamine B. Toate persoanele au nevoie de aceste vitamine în dieta de zi cu zi, iar cerințele corpului cresc în anumite condiții, cum ar fi tulburările imune, sănătatea precară a rinichilor și ficatului, stresul cronic și utilizarea medicamentelor.

De unde să îți iei vitaminele de care ai nevoie?

Experții consideră că cea mai bună sursă de vitamine este reprezentată de dieta noastră. Alimentele proaspete și neprelucrate oferă vitaminele de care are nevoie corpul uman. Alimentele integrale sunt cea mai bună sursă de vitamine și minerale. În momentul în care cresc în pământ, vitaminele și mineralele apar în cele mai naturale stări și pot fi absorbite mai ușor.

Vitamine pe stomacul gol? CUM trebuie să luăm vitaminele și suplimentele alimentare

Adevărul despre apa DETOX și alte ape cu VITAMINE

Ce vitamine, luate în doze mari de către BĂRBAȚI, cresc riscul de cancer pulmonar / STUDIU

De asemenea, este important să îți amintești că vitaminele din alimente pot fi modificate de căldură. Metodele de gătit modifică starea nutrițională a alimentelor proaspete, în special a vitaminelor solubile în apă. Așa că amestecă alimente crude cu alimente preparate pe parcursul unei zile!

Comentarii: