REVIEW

Știai că poți vinde toate cărțile vechi simplu si rapid? Iată ce trebuie să faci!

Puțini cititori mai sunt pasionați de cărți vechi, ce se găsesc mai degrabă pe rafturile din biblioteca unui colecționar. Publicate cu zeci sau sute de ani în urmă, multe dintre cărțile vechi sunt valoroase prin raritatea lor. Unele dintre ele nu se mai găsesc pe rafturile librăriilor sau bibliotecilor, ceea ce le face să devină și mai prețioase.

Oamenii adună pe rafturi cărți pe care le-au citit o singură dată sau pe care au în plan să le citească. Anii trec, iar numărul de volume crește, astfel că la un moment dat poate fi nevoie de eliberarea bibliotecii. Vânzarea la anticariat este răspunsul pentru cei care se află în această situație și vor să identifice o soluție rapidă, profitabilă și sigură.

În ce domenii se pot încadra cărțile vândute?

De regulă, colecția de cărți a unui cititor de orice vârstă este marcată de diversitate. Acolo se regăsesc titlurile copilăriei, romane care au contribuit la dezvoltarea personală, cărți primite cadou și alte volume care și-au făcut locul de-a lungul anilor în bibliotecă. Nu puțini sunt cei care au în posesie titluri valoroase, apărute cu foarte mulți ani în urmă și disponibile într-un număr limitat de exemplare.

Indiferent de anul publicării, de editură și de domeniul cărților, acestea pot fi vândute cu ușurință la Anticariat-Carti.com, unde anticarii cumpără volume din orice categorie: beletristică, filozofie, sociologie, biologie, medicină, drept etc. Inclusiv colecțiile de cărți apărute cu ziarul pot fi vândute, la fel și dicționarele de limbi străine sau enciclopediile.

Pe lângă faptul că domeniul cărților poate fi oricare, persoanele care intenționează să vândă la anticariat se mai bucură de un avantaj: posibilitatea de a lichida pe loc o bibliotecă întreagă. Această opțiune contribuie la eliberarea instantă a spațiului din bibliotecă și la obținerea unei sume de bani în raport cu valoarea și cantitatea cărților.

Ce pași trebuie urmați pentru a vinde la anticariat?

Achizitorii de la Anticariat-Carti.com propun vânzătorilor de carte veche sau nouă un proces de vânzare simplu. Singurul lucru pe care aceștia trebuie să îl facă este să contacteze specialiștii care se ocupă cu achiziții de cărți. Ei se vor deplasa la domiciliul persoanei interesate să lichideze o bibliotecă sau să vândă o cantitate mare de cărți și se vor ocupa de evaluarea și plata volumelor.

Procedura este valabilă atât în cazul persoanelor fizice, cât și pentru persoanele juridice. Aceștia pot să negocieze prețul și să își recupereze o parte din banii pe care i-au investit în achiziția cărților pe care acum le vând.

În mod normal, vânzarea de cărți vechi nu este tocmai ușoară, însă anticariatul vine să rezolve dificultățile pe care le întâmpină cititorii în acest sens, oferindu-le o metodă rapidă și sigură de vânzare, precum și un nivel sporit de confort. Nu trebuie să se deplaseze sau să plătească transport, ci doar să aibă cărți în stare bună.

Din considerente precum rapiditatea, flexibilitatea și confortul sporit, se poate afirma că vânzarea cărților vechi este de-a dreptul simplă la anticariat. Persoanele care vor să vândă o cantitate mare de cărți sau chiar o bibliotecă întreagă pot beneficia de toate avantajele menționate anterior dacă aleg Anticariat-Carti.com.

Comentarii: