LIFESTYLE

Ştim cum a slăbit Cătălin Scărlătescu. Dar cum a chelit celebrul chef?

Mai gras, mai slab, chef Cătălin Scărlătescu a fost oricum preferatul publicului feminin. Farmecul lui personal a făcut victimă după victimă în show-ul gastronomic unde este jurat şi mentor.

Simpaticul bucătar a trecut însă, în ultimii ani, prin multe încercări şi a fost nevoit să aibă mai multă grijă de sănătatea lui. Aşa că prima măsură a fost să slăbească. Şi cum trebuia să „taie” efectiv încă un Scărlătescu, Cătălin a trecut la măsura extremă: şi-a tăiat stomacul.

Citeşte şi: Ingredientul care ARDE caloriile după o masă copioasă. Folosește-l în preparatele tale!

 

Şi-a pierdut părul de frică!

Despre operaţia de micşorare a stomacului, s-a tot povestit. Cât despre înfăţişarea celui mai şarmant chel din show-bizz, puţină lume ştie cum a rămas Cătălin Scărlătescu fără păr.

În urmă cu 20 de ani, chef Scărlătescu era pe vas, pentru că înainte de a fi un bucătar celebru,  a fost marinar. În timpul unei ieșiri în larg în Marea Chinei de Sud, Scărlătescu şi ceilalţi membrii ai echipajului bărcii  în care se aflau au avut parte de o experiență teribilă. Nava a intrat în derivă!

„Timp de 11 zile am prins furtună de gradul 9, ceea ce înseamnă că valurile ating chiar şi 16 metri înălţime în larg. A fost crimă și pedeapsă, pentru că barca a rămas fără combustibil şi se balansa, iar dacă ajungeam în apă, am fi fost hrană pentru rechini”, a povestit Scărlătescu la Antena 1. Apoi a continuat: „Barca nu s-a răsturnat şi am scăpat vii, dar în două zile, am lăsat tot părul pe pernă.”

Citeşte ş: Sfaturi pentru cei care vor să ţină post: Cu ce poţi înlocui carnea

 

La un pas de moarte în Vietnam şi puşcărie în Caraibe

Lui Scărlătescu i-a plăcut însă dintotdeauna să trăiască periculos. Astfel, într-o călătorie în Vietnam, a vrut să mănânce un burger la hotel de 5 stele.

„Am mâncat o jumătate de burger, am găsit un vierme, în carne. Un vierme cu trei ouă. Mi s-a făcut rău, am delirat, am căzut, m-a luat cu frisoane, era să mor cu adevărat”, a spus îndrăgitul chef.

O altă „aventură” trăită de Scărlătescu s-a petrecut în Antigua. Aflat în vacanţă în insulele Saint Martin, vedeta tv a vrut să facă o escapadă în Antigua, dar habar nu a avut că are nevoie de bilet dus-întors. Nu şi-a cumpărat, aşa că a fost aruncat direct după gratii de poliţiştii de frontieră. A stat două zile în celulă.

Comentarii: