LIFESTYLE REVIEW

Talismanele care ne vindecă! Totul despre terapiile cu rudraksha, Cozy ne spune secretele lor

Orice om apare în viaţa noastră ca o lecţie sau ca o binecuvântare. Orice energie care ne atinge vine cu un scop, cu o misiune. Am auzit de multe ori exprimate aceste idei, iar una dintre persoanele care mi-au povestit des despre providenţă, despre vindecare spirituală este prietena mea Cosette. Am întâlnit-o prima dată din curiozitate, pentru un interviu despre talismanele cu rudrakshe, apoi ne-am reîntâlnit la o răscruce de drumuri… Pentru că, se spune, toate au timpul lor.

Nu întâmplător probabil Cosette Kojic tocmai ce a fost premiată la Gala performanţei şi excelenţei 2019 cu premiul de excelenţă pentru vindecare emoţională, fizică şi spirituală prin terapiile rudraksha.

Este a treia oară când îmi onoraţi o muncă în care eu niciodată nu am investit ambiţii sau vanitate şi este a treia oară în care mă invitaţi spre o introspecţie asupra a ceea ce fac atât de natural, mânată doar de credinţa în bine.”, a fost începutul discursului lui Cozy, cea care într-adevăr cheltuieşte nu doar timp şi bani, ci şi energie în rudrakshele ei. An de an, merge într-un voiaj spiritual în India, la centrul Centrul de Terapii Rudraksha Ratna pentru pregătire.

Cozy a creat o adevărată modă în rândul vedetelor după ce a adus, mai întâi, în România brăţările cu rudrakshe. De la Cătălin Botezatu, la Adrian Mutu, au purtat cu toţii aceste bijuterii încărcate spiritual. Iar ultima dată când a mers în India, a adus de acolo şi terapiile cu rudraksha.

Citeşte şi: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

Ce trebuie să ştiţi

M-aş bucura dacă ele ar stârni curiozitatea şi ar fi recunoscute, nu doar prin modele, ci prin semificaţie şi misiune. Terapiile Rudraksha se disting de brăţările spre care, iniţial, m-am îndreptat, pentru a oferi celor dispuşi săşi deschidă sufletul şi spiritul spre aceasta credinţa, şi, în acelaşi timp, ştiinţa străveche, o iniţiere în forţă sa tămăduitoare.”, este explicaţia pe care mi-a oferit-o Cosette când am întrebat care e diferenţa.

Singurul terapeut acreditat de la noi, Cozy mi-a povestit cum că nici brăţările, nici, cu atât mai mult, terapiile Rudraksha nu sunt recomandate de dimensiunea estetică, deşi armoniile vindecătoare cu pietre semipreţioase, precum turmalinele, agatele, topazul, le conferă o anumita eleganţă. “Energiile pe care le pogoara, aduc o altă ordine, atât a percepţiilor, a trăirilor, cât şi a influenţelor exterioare ce ne afectează pacea sufletească. Dacă brăţările Rudraksha sunt înmânate nu în funcţie de încântarea vizuală cu care ating privitorul, ci în funcţie de neliniştile şi aspiraţiile lui, alegerea terapiilor urmează o atenţie încă şi mai puternică, în urma unei consultaţii, ce presupune completarea unui test care urmează a fi analizat la Centrul de Terapii Rudraksha Ratna din India. În baza acestei evaluări, sunt ulterior trimise terapiile cu cea mai înaltă acurateţe în remedierea respectivelor încercari fizice, psiho-emoţionale sau materiale cu care se confruntă viitorul purtător.”, a completat ea.

Citeşte şi: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Legenda rudrakshei

Imediat ce au aflat că fructele de rudrakshă aduc beneficii, vedetele au asaltat-o pe Cosette ca să afle secretele talismanului-minune. ,,Legenda spune în India că, atunci când a văzut câtă răutate există în lume, Shiva ar fi început să plângă. Iar în clipa în care lacrimile lui au atins pământul, au început să crească acești copaci. Numele de Rudraksha așa se traduce – Lacrimile lui Shiva,,…

Combinate după o veche tehnică învățată numai în templele din India, rudrakshele sporesc bunăstarea, ajută la vindecarea bolilor trupului și ale sufletului și pot interveni inclusiv în viața sentimentală.

Rudraksha acționează asupra chakrelor, asupra aurei, interacționează cu punctele energetice și curăță câmpul magnetic, susțin specialiștii. Pentru ca ele să atragă lucrurile bune în viața celui care le poartă, este nevoie să fie respectate anumite reguli. Să nu fie atinse de nimeni altcineva decât cel care le poartă şi atunci când inevitabil se mai întâmplă, ele trebuie curăţate în timpul unui adevărat ritual, cu beţişoare speciale parfumate şi cu mantre. Dar sunt momente în care nu trebuie să purtate, cum ar fi atunci când cineva face…dragoste, scrie www.rudraksha.ro.

Comentarii: