LIFESTYLE

Fiul Vioricăi Dăncilă nu s-a dezlipit de mama lui toată ziua de ieri! Ce a spus Victor după rezultatele alegerilor prezindenţiale ale primului tur de scrutin

Era considerată practic victimă sigură, dar iată că Viorica Dăncilă reuşeşte să intre în turul al doilea al alegerilor prezindenţiale. Şi nu oricum, ci chiar cu ceva şanse dacă ne gândim că electoralul pare să fie imprevizibil uneori, aşa cum s-a întâmplat cu în cazul candidatului Dan Barna, care a pierdut lamentabil votul din diaspora. Deşi era considerat mare favorit în faţa lui Klaus Iohannis.

Dar să lăsăm politica şi calculele pentru cine se pricepe. Ceea ce mi-a atras atenţia este faptul că alături de Viorica Dăncilă, de dimineaţă până seara târziu, a stat un tânăr înalt, care părea că o păzeşte pe şefa PSD. Bărbatul era nimeni altcineva decât fiul Vioricăi, Victor, care nu s-a dezlipit toată ziua de mama lui. Şi asta, în condiţiile în care, băiatul liderului pesedist nu ar fi genul de bărbat care să se ascundă după fusta mamei.

De altfel, întrebat dacă a avut emoţii pentru mama lui, bărbatul înalt ca bradul a răspuns sigur pe el că nu s-a temut nicio clipă că Viorica Dăncilă nu ar intra în turul doi. Timp în care şefa PSD îl privea cu drag. „Este normal că doar sunt mama lui”, şi-a completat ea fiul. Fiu pe care l-a adoptat când era bebeluş şi pentru care renunţat la intenţia de a mai avea proprii copii biologici, pentru a nu-i strica echilibrul emoţional lui Victor Florin.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

L-a adoptat pe Victor şi a renunţat să mai facă alţi copii

Viorica Dăncilă, pe atunci o tânără ingineră de 26 de ani care preda şi la liceul din Videle, nu avea de gând să înfieze un copil. Însă de Victor s-a îndrăgostit pe loc, atunci când l-a văzut părăsit în spital.

M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor avea răni la mâini. Când am văzut acel ”ghemotoc”, m-am hotărât să îl înfiez.”, mărturisea într-un interviu pentru Antena 3 candidatul la alegerile prezidenţiale.

Bebeluşul i-a intrat imediat la suflet Vioricăi Dăncilă. Şi şi-a convins soţul să-l adopte. „M-am internat în spital, ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere.”, a mărturisit fostul prim-ministru, care a avut de întâmpinat chiar şi o mică opoziţie din partea mamei ei.

Mama mea mi-a spus un lucru: dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord. Eu și soțul meu ne-am dedicat viața lui Victor”, a dezvăluit fostul premier.

Comentarii: