LIFESTYLE

Te înșală? Iată cum poți face o AVERE din asta!

Foto: Pinterest.com

O femeie din Marea Britanie a reuşit să strângă o avere după ce şi-a deschis o agenţie de detectivi şi a început să strângă probe împotriva persoanelor infidele. Rebecca Jane a pus pe picioare această afacere după ce a început să simtă că soţul o înşală, dar niciun investigator nu voia să îl urmărească şi să îi aducă probe care să îi confirme bănuiala.

Rebecca Jane, de 32 de ani, conduce The Lady Detective Agency şi se află tot timpul pe urma soţilor infideli şi a soţiilor dispărute. Cu toate astea, Jane, recunoaşte cu nonşalanţă că şi ea a ajuns să îşi înşele partenerul de viaţă, relatează dailymail.co.uk.

Femeie de afaceri şi mamă a doi copii, Rebecca Jane a avut o aventură care a durat un an si jumătate cu vecinul ei, care era logodit, în timp ce ea spusese “Da” unui al doilea mariaj.

Rebecca, care este şi scriitor şi prezentator TV, admite că se simte vinovată pentru că şi-a înşelat cel de al doilea sot, dar are convingerea ca ar proceda la fel dacă s-ar întoarce în urmă. “Nu am spus niciodată că sunt o sfântă. Nimeni nu are o aventură dacă se simte fericit”, mărturiseşte ea.

Jane a înfiinţat agenţia după ce a început să îşi suspecteze soţul că o înşală, în timp ce ea era însărcinată cu primul lor copil, dar niciun investigator nu parea interesat de problema ei.

PARADOX: Îți înșeli partenerul, iar acesta te iubește mai mult/ STUDIU

Idei INEDITE pentru ÎMBUNĂTĂȚIREA vieții sexuale

MITURI despre nutriție DEMONTATE de specialiști

Totul se întâmpla în 2006. Jane a fondat alături de o prietenă The Lady Detective Agency, iar firma are astăzi reprezentanţe în Manchester, London şi Stockholm.

Rebecca s-a despărţit de primul său soţ, după ce bănuielile i-au fost confirmate, s-a recăsătorit în 2012 şi a mai adus pe lume un copil, dar a ajuns să îşi înşele jumătatea cu propriul ei vecin. După numeroase întâlniri secrete, ea a divorţat şi el şi-a părăsit logodnica.


Deznodământul nu a fost însă cel aşteptat, pentru că relaţia nu a funcţionat şi cei doi s-au despărţit anul trecut. De atunci, Rebecca este singură.

Wholesome parent shit this… 😂😂 #angel #ducks #familytime #inherPJs #obvs #tunedtothemoon #princess

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Comentarii: