LIFESTYLE

Telenovela Prodanca-Reghe a ajuns până-n Italia: ”Copiii mei au fost abandonați de tatăl lor!”

Cum, necum, cel mai răsunător divorț din show-bizz-ul românesc a depășit deja granițele țării. Iar povestea dintre Anamaria Prodan, cu toate detaliile ei picante, a ajuns până în presa din Italia.

Prodanca a fost cea care a vorbit pentru Tuttomercatoweb. „E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”, le-a spus fosta prezentatoare tv italienilor.

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei.

Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei ne-am dori un club în Italia”, a povestit Prodanca.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Ce se întâmplă cu divorțul

În ceea ce privește mult discutatul divorț, după ce s-au făcut declarații peste declarații cum că soțul Prodancăi și-ar fi luat partea din avere fără să își anunțe și nevasta din acte, după ce au au apărut imagini cu Reghecampf și actuala parteneră, după ce amanta antrenorului a făcut public faptul că este gravidă, lucrurile par să se fi împotmolit undeva.

Asta dacă e să ne luăm după declarațiile pe care Anamaria le-a făcut în ultima vreme. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva. Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva.

Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

 

 

 

Comentarii: