LIFESTYLE

Alexandru Arșinel, probleme cu inima: ”Mă caută Stela!”

Alexandru Arşinel s-a retras încet, discret, undeva în spatele scenei. Dar chiar și așa, cei care-l îndrăgesc pe cunoscutul actor au observat că ceva s-a întâmplat în ultima vreme.

Și într-adevăr, starea sa de sănătate a lui Arșinel nu este deloc bună, așa că actorul a ajuns de urgență la un spital specializat în chirurgie cardiovasculară.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales acest spital, fiind unul renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat pentru impact.ro Arșinel, care la începutul anului s-a infectat cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

”Parcă ar fi un blestem!”

Deocamdată, artistul nu știe dacă va fi nevoie de o intervenție chirurgicală pe cord, complicată. ”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a spus Arșinel.

Care mai are o durere de inimă. Dar de altă natură. Se apropie momentul în care se împlinesc 4 ani de la moartea fostei lui partenere de scenă, Stela Popescu, iar din cauza situației, nu are cum să se ocupe și să organizeze ceva în memoria îndrăgitei artiste.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a recunoscut cu tristețe Arșinel.

 

 

 

Comentarii: