LIFESTYLE NUTRITIE

Teo Trandafir, dezvăluiri în premieră după micşorarea stomacului: Ce mănâncă şi cum se menţine în formă

doctorulzilei.ro

Teo Trandafir, îndrăgita realizatoare de televiziune, a fost nevoită să facă unele schimbări în viaţa ei după operaţia de micşorare a stomacului pe care a suferit-0 la sfârşitul anului 2013. Una dintre aceste schimbări a fost legată de regimul ei alimentar.

Acum, la aproape 5 ani de la acel eveniment, Teo Trandafir a mărturisit, într-un interviu acordat site-ului csid.ro, cum arată meniul ei zilnic, dacă ţine vreo dietă şi care e temerea ei cea mai mare.

CITEŞTE ŞI: Dieta Serenei Williams: Meniul minune al jucătoarei de tenis după naștere

Înainte de a recurge la operaţia de micşorare a stomacului, vedeta a mărturisit că a ţinut tot felul de diete.

‘Am tinut diete fără pâine, fără dulciuri, fără prăjeli, fără făină. Am urmat, la un moment dat, o dietă hipocalorică cu ajutorul căreia am slăbit 60 de kilograme. Am fost îndrumată de nutriţionist, bineînţeles, nu mi-a făcut rău, dar cumva, la un moment dat, organismul se obişnuieşte şi începi să te îngraşi mâncând lucrurile obişnuite, ceea ce este extraordinar de frustrant, pentru că ştii că n-ai greşit şi tot începi să te pufoşeşti’ , remarca Teo.

Imediat după operaţie a urmat o perioadă de ajustare.

‘La început aveam senzaţia că nu mă voi satura din foarte puţinul pe care-l tolera stomacul. Totul venea de la creier. Este dificil să înţelegi că te poţi sătura din 2 creveţi, e adevărat ca nu pentru mult timp. Peste 2 ani ajungi să mănânci 5, dar atât. Dar deja în 2 ani te vei fi obişnuit cu faptul că te saturi cu puţin. Creierul cere în continuare pentru că el ştie că îi trebuie. Se dă o mică luptă între stomac si creier. Dar, cu un pic de analiză, introspecţie şi autocontrol se depăşeste acest impas în câteva săptămâni. După intervenţie s-ar putea ca anumite gusturi să se schimbe. Şi aşa e, lucruri care îmi plăceau nu îmi mai plac şi invers.’

După această ajustare făcută la nivelul minţii, meniul vedetei a ajuns să conţină 5 mese pe zi. Ce mănâncă Teo într-o zi obişnuită?

‘N-am exclus nimic, niciodată, în afară de momentele dinaintea Gastric sleeve-ului, când eram plină de frustrări şi nu mâncam nimic. Acum cantitatile sunt foarte mici si am înţeles că organismul se hrăneşte din aproape nimic, dar trebuie acel puţin de 5 ori pe zi, asta e tot. Dacă mănânc o bucăţică de pâine cu salam, pentru că n-am avut timp de altceva, este suficient şi am plecat.’

CITEŞTE ŞI: Dieta minune a Ducesei de Cambridge. Cum a slăbit rapid după ce a născut pentru a treia oară

Când vine vorba de dulciuri, vedeta a mărturisit că nu le consumă mai mult de o dată pe săptămână, aplicând acelaşi principiu: moderaţia.

Chiar dacă reuşeşte foarte bine să se menţină, totuşi îndrăgita vedetă cel mai mult se teme să nu se îngraşe din nou.

Comentarii: