NUTRITIE

Dieta minune a Ducesei de Cambridge. Cum a slăbit rapid după ce a născut pentru a treia oară

La nici o lună de la nașterea celui de-al treilea copil, ducesa de Cambridge arată fabulos. Soția prințului William are secretul unei siluete de vis, iar metoda sa este la îndemâna tuturor. Și după primele două nașteri, Catherine a apelat la aceeași dietă.

CITEȘTE ȘI: Aveți PULSUL MARE? Iată ce DIETĂ trebuie să urmați

Se pare că dieta pe care o ține Kate Middleton este dieta Dukan, cu care a reușit să sea jos toate kilogramele în plus de după cele trei sarcini. Ducesa a fost extrem de admirată imediat după ce l-a născut pe prințul George, deoarece a slăbit extrem de repede, scrie site-ul womansworld.com.

Deși a devenit mamă a treia oară pe 23 aprilie, în mai puțin de o lună Catherine a afișat o siluetă impecabilă la nunta prințului Harry cu Meghan Markle și a atras toate privirile.

CITEȘTE ȘI: Ştii CUM trebuie să bei apă pentru a SLĂBI ?

Îmbrăcată într-o ținută de culoare pal, aceasta a preferat să nu fie în centrul atenției și să o lase pe Meghan Markle să fie persoana asupra căreia sunt ațintiți toți ochii. Așa că a fost extrem de discretă la nunta lui Harry cu Meghan.

Dieta Dukan este o dietă bazată pe multe proteine. Este vorba despre un regim de tip proteic, însă în acelaşi timp este şi o dietă hipocalorică, pentru că reducerea numărului de lipide şi glucide consumate conduce automat la un aport caloric mai mic.

Comentarii: