FRUMUSETE

Ținuta ideală pentru o femeie activă – TOP 6 articole care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Fiecare femeie de succes își dorește să arate elegantă și la modă. Cum să rămâi feminină și să câștigi în continuare respectul colegilor, dezvăluie un stilist citat de actualno.com. Acesta indică must-have-uri pentru garderoba unei femei de afaceri.

Impermeabilul îndrăzneț

Acest tip de îmbrăcăminte exterioară nu se demodează niciodată. Acest model vă permite să vă încălziți la temperaturi de până la minus 5 grade Celsius, iar caracterul impermeabil vă protejează în mod fiabil împotriva ploii și a umezelii. În plus, pelerina de ploaie se combină bine cu pantalonii și fustele strâmte. Pentru cei care conduc o mașină, versiunea mai scurtă este potrivită. Pentru un look business, stilistul sfătuiește să alegeți tonuri calme: bej, cafea, precum și nuanțe nobile de kaki.

CITEȘTE ȘI: 10 trucuri pentru ţinută: Hainele tale pot părea mult mai scumpe decât sunt în realitate

Jachetă într-o culoare actuală

Viața unei femei moderne nu este doar la birou. Uneori trebuie să ajungeți la timp la câteva întâlniri de afaceri în timpul zilei, iar alteori trebuie să plecați în afara orașului într-o călătorie de afaceri. Pentru aceste ocazii, îmbrăcămintea exterioară trebuie să fie confortabilă și practică, iar iarna, călduroasă. O jachetă cu umerii deschiși într-o culoare la modă, cum ar fi lavanda, va adăuga personalitate și va face mai ușor să te deplasezi prin oraș.

Jachetă modernă

Această ținută pare a fi croită pe măsură pentru birou și întâlnirile de afaceri. Jacheta vă permite să arătați elegant, original și relevant în același timp. Un blazer din bumbac lung de 40-50 cm vă va accentua postura și vă va înveseli viața cenușie de zi cu zi. Vă va demonstra încrederea în sine și cunoașterea tendințelor.

Cardigan moale

Atunci când îți petreci cea mai mare parte a zilei la serviciu, trebuie să te gândești la confort. Un cardigan în dungi, cu mânecă lungă, confecționat din material natural respirabil, poate deveni parte din look-ul tău de birou. În plus, cardiganul va arăta proaspăt și interesant în fiecare zi. Iar asortată cu articole clasice și de bază din garderobă, vei străluci de culori noi și nu vei încălca în niciun fel codul vestimentar de business.

Geantă elegantă

Uneori merită să adăugați ceva la garderoba clasică de bază. Alegerea accesoriului depinde de modul în care va arăta ținuta în ansamblu. Dacă trebuie să ieși în oraș la prânz sau nu te întorci acasă imediat după serviciu, ar trebui să îți diluezi ținuta casual cu un accesoriu strălucitor. O versiune nobilă a genții în culori deschise va fi interesantă la evenimentele de seară și va fi un accesoriu excelent pentru un costum de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Resetează instantaneu câțiva ani: Cum poți obține un look tineresc cu ajutorul hainelor

O pălărie din fetru

Pălăria va adăuga rafinament și feminitate unui look casual. Forma grafică realizată din pâslă va da o nuanță misterioasă. Iar datorită designului laconic, accesoriul se combină armonios atât cu hainele exterioare clasice, cât și cu cele moderne.

Comentarii: