MODA

Ținute pentru birou și party

Felul în care arătăm este ca o carte de vizită și ar trebui să ținem cont de asta, chiar dacă mergem la birou sau la un party.  Nu lăsa alegerea ținutei pentru ultimul moment, pentru că poți avea surprize și, în plus, câștigi timp prețios, mai ales dacă ești în grabă.

Este important să te folosești de haine și accesorii care te reprezintă, care îți pun în valoare corpul și în care să te simți excelent.

Pentru birou

Poate că atunci când te gândești la ținutele de birou, în primul rând îți vin în minte cele clasice, formale, dar poți să iei în calcul și variante moderne, care să-ți facă plăcere. Pentru zilele în care ai întâlniri programate, poți să alegi o fustă tip creion sau care urmează linia corpului, o cămașă din bumbac sau mătase și o pereche de pantofi cu toc.

Dacă ai cămașa uni, o poți înveseli cu o broșă cu perle sau pietre, pe care să o atașezi pe guler sau pe mijloc, la nivelul gâtului. În zilele obișnuite, poți miza pe o pereche de pantaloni din stofă, drepți sau evazați, un top simplu peste
care sa pui un cardigan, iar în talie o curea fină din piele, eventual colorată.

Nu greșești nici dacă îți faci o selecție de rochii office, din stofă, cu tăietura la nivelul genunchilor, și câteva pulovere de dama de diferite culori pentru a le putea mixa cu ușurință. Alege materiale de calitate și modele care nu se demodează foarte repede pentru a te bucura cât mai mult timp de ele.

O atenție mărită ar trebui să o acorzi pantofilor, în special celor cu toc, mai ales că îi vei purta destul de mult timp. Este de preferat să porți variante cu platformă sau toc gros pentru o mai bună susținere. Și ca să nu ai surprize, ia în geantă și câțiva plasturi rezistenți la apă, dar și pe cei speciali pentru combaterea bășicilor.

La party

Indiferent de tipul de party, neapărat trebuie să ai în garderobă rochii de mai multe dimensiuni și culori. Îmbogățește-ți colectia de rochii elegante cu modele opulente cu paiete, care să te facă să strălucești din cap până în picioare.

Mizează în continuare pe culori intense, doar că puțin prăfuite (muștar, lămâie, lavandă, roz-gumă de mestecat), dar și pe imprimeuri special create să atragă atenția, fie că sunt inspirate din natură, pictură sau abstracte. Negrul a fost, este și mereu va fi în trend. Cu timpul doar lungimea rochiei se schimbă, iar în acest sezon lasă picioarele la vedere.

Pregătește și niște pantofi cu toc, cizme elegante și chiar sandale, dacă trebuie să mergi la un eveniment cu ștaif. În ceea ce privesc gențile, trebuie să știi că tipul clutch revine și dacă vrei un plus de glam, poți să optezi pentru cele de mici dimensiuni, decorate cu paiete, pietre sau din franjuri cu cristale.

Comentarii: