REVIEW

Toaletă perfect curată: Ai nevoie doar de două lingurițe din acest produs

nbcnews.com

Toaletă perfect curată: Ai nevoie doar de două lingurițe din acest produs. Fiecare gospodină dorește să găsească un produs ieftin și de înaltă calitate, cu ajutorul căruia vasul de toaletă va străluci întotdeauna de curățenie.

Puțini oameni știu că un medicament „magic” poate transforma literalmente o toaletă cu un consum minim. Dar în acest caz nu este vorba despre bicarbonat de sodiu, care este adesea folosit în acest scop. Această pulbere poate fi, de asemenea, destul de eficientă, dar există și un produs mai puternic care este eficient împotriva mirosurilor neplăcute, a petelor roșii și a ruginei. Acesta este acidul citric.

CITEȘTE ȘI: Esenţial pentru sănătate: De câte ori pe zi este normal să mergi la toaletă

Toaletă perfect curată: Ai nevoie doar de două lingurițe din acest produs – Acid citric

Cu ajutorul acestuia, puteți reda culoarea albă ca zăpada a toaletei. Mai întâi trebuie să umeziți suprafața cu apă. Apoi, turnați două linguri de lămâie direct pe ciupercă. Tratați suprafața cu ea. Pentru a fi siguri, lăsați produsul să acționeze timp de 5-10 minute. Apoi clătiți și evaluați rezultatul. Dacă mai există încă pete, se repetă procedura.

Același efect se obține prin utilizarea oțetului și al bicarbonatului de sodiu. Faceți o pastă de bicarbonat de sodiu cu o cantitate mică de apă și curățați suprafața contaminată folosind o perie sau un burete.

Dacă ați decis să folosiți oțet, încălziți două cești la 50 de grade. Turnați în toaletă și lăsați timp de 10 ore. Apoi, îndepărtați cu peria depunerile de calcar și clătiți. Cel mai bine este să efectuați procedura seara.

O altă opțiune este un amestec de oțet și puțină esență de oțet. De asemenea, lăsați amestecul să acționeze timp de 10-12 ore, spălați cu o perie.

O altă opțiune este utilizarea coca-cola. Această băutură are proprietăți bune de curățare. Pentru a face acest lucru, trebuie să turnați 1-2 litri de lichid și să-l lăsați peste noapte. Apoi, curățați cu o perie și apă. Nu va rămâne nici o urmă de depozite de calcar. Cel mai adesea, motivul apariției lor este calitatea slabă a apei.

În casele în care apa este destul de dură, în timp, sărurile de calciu conținute în ea se depun pe pereții rezervorului și ai toaletei. Acesta este principalul motiv al apariției plăcilor. De obicei, depozitele de calcar acumulează rapid și o varietate de alți contaminanți. În acest caz, pentru a le îndepărta, trebuie folosite produse pe bază de acid.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gospodărie: De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă în fiecare seară

Dungile de rugină sunt adesea asociate cu o calitate slabă a apei. Acest lucru se poate datora fie țevilor de apă vechi și ruginite, fie apei cu un conținut ridicat de fier. În acest caz, agenții chimici sunt cei mai eficienți.

Pentru a îmbunătăți calitatea apei, multe gospodine folosesc diverse filtre sau adaugă diverși agenți preventivi în rezervorul de scurgere sub formă de blistere și tablete speciale care elimină eficient calcarul și previn apariția acestuia, potrivit actualno.com.

Comentarii: