REVIEW

Trucuri în gospodărie: De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă în fiecare seară

amazonaws.com

Uneori, trucurile folosite de gospodinele iscusite par ciudate la prima vedere. Dar, în detrimentul acestui lucru, ele sunt întotdeauna eficiente. Toată lumea știe că baia este un loc cu o concentrație mare de bacterii, așa că trebuie curățată temeinic.

Multe gospodine folosesc preparate chimice pentru a curăța toaleta, care pot fi eficiente, dar pot dăuna și sănătății. Este mai bine să folosiți metode alternative ecologice pentru curățarea vasului de toaletă, cum ar fi folosirea usturoiului. Această metodă poate părea ciudată, dar este foarte eficientă.

CITEȘTE ȘI: Trucul care face uitată rugina de pe vasul de toaletă – Eficiență maximă cu efort minim

De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă?

Usturoiul conține o substanță numită alicină. Datorită proprietăților sale antimicrobiene, alicina ajută la combaterea bacteriilor și a paraziților. În acest sens, mediul în care aceștia se întâlnesc devine nefavorabil pentru dezvoltarea și viața lor. Astfel, folosirea unui cățel de usturoi poate ucide eficient bacteriile din vasul de toaletă.

Pentru a ucide toate bacteriile, ar trebui să puneți un cățel de usturoi decojit în vasul de toaletă și să îl lăsați acolo peste noapte. În dimineața următoare este necesar să trageți apa la toaletă cu apă curentă.

Este bine să repetați această procedură de cel puțin două ori pe săptămână. Această metodă vă va ajuta să păstrați toaleta proaspătă și curată. Toate acestea se datorează proprietăților antimicrobiene și antifungice ale usturoiului.

CITEȘTE ȘI: Poți avea o toaletă curată, fără pete de calcar: Ai nevoie de doar două ingrediente – Funcționează mai bine decât înălbitorul

Există o altă metodă eficientă de combatere a bacteriilor și a petelor de rugină din vasul de toaletă – aceasta este folosirea ceaiului cu adaos de usturoi. Pentru a pregăti acest ceai, trebuie să așteptați ca apa să fiarbă și să puneți în ea trei căței de usturoi. Lăsați licoarea să se răcească.

Ceaiul de usturoi poate fi apoi turnat direct în vasul de toaletă. Vei fi surprinsă de rezultat!

Comentarii: