REVIEW

Top 10 calități necesare oricărui amator de jocuri de noroc

Gamblingul reprezintă una dintre cele mai populare pasiuni pentru oameni de toate vârstele. Pentru că este divers, alert, plin de adrenalină, mereu la îndemână în mediul online, acest hobby domină în topul preferințelor. Iată care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un amator de jocuri de noroc, pentru a se bucura pe deplin de pasiunea sa.

Cunoașterea regulilor la jocuri de noroc

Oricât de atractive sunt niște sloturi online sau un joc de poker, ele nu pot fi apreciate și înțelese fără cunoașterea regulilor după care se desfășoară. De aceea, o condiție obligatorie pentru orice amator de gambling este să cunoască în detaliu caracteristicile și reglementările de la fiecare joc de noroc: ruletă, blackjack, poker, zaruri, păcănele ș.a.

Aptitudini pentru calcule matematice și statistici

Spectacol, adrenalină, strălucire, o atmosferă ca-n filme – astfel este perceput gamblingul. Dar un bun jucător trebuie să fie mai mult decât un showman. Are nevoie de talent la calcule matematice, trebuie să cunoască și să interpreteze corect statistici, tabele și informații despre cote, cifre și procente.

Abilități de gândire analitică

Un bun gambler are nevoie, pe lângă cunoașterea regulilor de joc și stăpânirea arsenalului matematic, de o gândire analitică. Cu ajutorul acesteia va înțelege situații de joc complexe, va putea observa tabloul de ansamblu și va anticipa mișcările adversarilor.

Spirit de observație

Sunt multe detalii, culori, informații pe care trebuie să le observe un jucător, atât la aparate, cât și la jocurile de masă. Fie că este vorba despre gambling online sau de casinouri live, jucătorii au nevoie de spirit de observație și talent la sesizarea acelor aspecte imperceptibile ce oferă informații valoroase despre adversari și despre jocul
în sine.

Capacitatea de a gestiona sume de bani

Gamblingul reprezintă un hobby unde pasionații au sume de bani pe care le alocă jocurilor preferate. Aceste bugete de distracție trebuie să fie folosite în mod echilibrat, fără excese, pentru a evita situațiile neplăcute și dificultățile financiare.

Stăpânire de sine

Cu toții știm cum arată un jucător de poker, cu acea expresie impasibilă, ce nu lasă nicio emoție să fie sesizată de cei din jur. Stăpânirea de sine este o calitate importantă pentru un amator de gambling, deoarece îi asigură un avantaj major în fața adversarilor.

Răbdare

Multe jocuri de noroc au un ritm alert, de exemplu spinurile de sloturi online, rundele de blackjack sau aruncările de zaruri. Cu toate acestea, pentru a câștiga, un amator de gambling trebuie să fie răbdător, să-și construiască strategia de joc atent, cu migală și precizie. Temperamentul unui jucător de succes este calm, cerebral, fără ieșiri emoționale.

Memorie bună

O calitate necesară pentru un bun jucător este o memorie excelentă. Îi va fi de folos atunci când trebuie să rețină combinații de cărți, alegeri făcute de adversari, figuri și ilustrații la sloturi etc. Deși este o activitate relaxantă și un mod agreabil de a petrece timpul liber, gamblingul solicită gândirea și memoria, fiind totodată un bun antrenament mental.

Putere de concentrare

Pentru că are nevoie de raționamente matematice, gândire analitică, spirit de observație, stăpânire de sine și memorie bună, un amator de gambling trebuie să-și dezvolte și o remarcabilă putere de concentrare. O clipă de neatenție, vizionarea simultană a mai multor ecrane reprezintă greșeli ce pot periclita succesul la jocurile de noroc.

Atitudine de câștigător

Toate calitățile descrise anterior n-ar avea efectul scontat dacă n-ar fi însoțite de cel mai important ajutor al unui gambler: starea de spirit. Este necesară tenacitatea, completată de spiritul de luptător și de atitudinea pozitivă, ce creează premisele pentru statutul mult dorit, acela de câștigător.

Comentarii: