LIFESTYLE

Ilie Năstase, cuceritorul sportului românesc! Câte femei i-au trecut prin pat și câți copii are legendarul sportiv, ultimul scandal cu el în prim plan

Ilie Năstase e primul lider din istoria clasamentului ATP. Iar asta va rămâne, cu siguranță, scris acolo, undeva, într-un capitol dedicat geniilor sportului planetar.

Dar fostul mare jucător de tenis, care astăzi a bifat 76 de ani și are la activ cinci căsnicii, se știe că a este un iubitor și fin cunoscător al eternului feminin . Deigur, partea cu fin cunoscător ar fi cumva discutabilă, având în vedere faptul că Nasty e deja la soția cu numărul 5.

Însă nu mariajele l-au aruncat pe marele sportiv într-un top al cuceritorilor planetei. A prins chiar locul al cincilea, având o companie mai mult decât selectă, precum Warren Beaty sau Julio Iglesias.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

Ilie Năstase, un adevărat „Don Juan”, și la vârsta asta e suspectat că i-ar fi trecut prin pat nu mai puțin de 2.500 de femei. Și chiar dacă la un moment dat, a încercat să se scoată în fața ultimei neveste, încercând să dărâme mitul cu replica „Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta!”, de la podcastul ”Altfel” al lui Adrian Artene, legenda a rămas.

Și poate tocmai de aceea mai apar când și când tot felul de incidente precum cel de astăzi, când soția Ioana i-ar fi reproșat că, la un eveniment în cinstea sa, Ilie Năstase ar fi permis prezența unui bărbat care s-ar pretinde ”fiul lui”, conform tabloidelor.
Ilie Năstase are cinci copii, două fete cu Amalia, o fată cu Dominique Grazia, și doi copii adoptați cu Alexandra King, Nicholas și Charlotte Năstase.

 

 

 

 

Comentarii: