LIFESTYLE

Traian Băsescu a lămurit dilema microbiştilor: cu cine ţine fostul preşedinte, dintre Steaua şi Rapid, şi câte cuburi de gheaţă pune în paharul cu whisky!

În 2006, după sfertul uefantastic dintre Steaua şi Rapid, Traian Băsescu i-a aşteptat pe stelişti şi a petrecut cu ei la celebra petrecere de la Golden Blitz. Iar lumea a fost revoltată, pentru Băsescu era şi preşedintele steliştilor, dar şi al rapdidiştilor care pierduseră calificarea, şi nimeni nu înţelegea ce s-a întâmplat. După 13 ani, scăpat de protocoale şi funcţii, preşedintele amator de fotbal face lumină.

Eu i-am invitat pe toţi la Golden Blitz, eu am plătit factura. Eu aş fi vrut să fie şi Copos cu echipa Rapid, că ţineam şi la ei, şi a fost o… rar ne vom mai întâlni cu o semifinală de Cupă Uefa între două echipe româneşti…sfert, sfert… Pentru mine a fost un moment de decepţie, pentru că am invitat şi Rapidul şi Steaua. 09,27 Şi Rapidul pentru că a pierdut, n-a venit.”, spune Băsescu la Look TV.

Şi tot acolo lămureşte şi misterul care a chinuit o lumea întreagă: cu cine ţine Băse? „Steaua 86 n-o poţi scoate din inimă şi n-o poţi înlocui şi nici sobrietatea managerilor stelişti nu se poate compara cu ce e azi…”, mărturiseşte fostul şef al statului.

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Nu-l cunoştea pe Burleanu

Băsescu se bagă şi în conflictul dintre Becali şi Armată. Şi îi ţine partea milionarului din Pipera.” FCSB-ul, mi se pare necinstit ce s-a făcut, până la urmă ăsta a finanţat echipa, aşa cum e el, gură spartă, dar i-a ţinut ani de zile pe banii lui, pe FCSB, şi până la urmă, disputa asta cu Steaua din Liga a IV-a, e o copilărie!”, spune europarlamentarul care recunoaşte că nu şi-a cunoscut toţi oamenii din echipa de la Cotroceni. Adică nu ştia cine este Burleanu, actualul preşedinte al FRF, şi nu l-a pus el politic acolo.

“Măi, oameni buni, o să vă spun ceva ce o să vă surprindă, eu n-am ştiut că Burleanu a lucrat la Cotroceni, de ce? Lucram cu consilierii, când aveam departamentul sport, şi am impresia că a fost adus de Bitang sau Bellu… N-am ştiut că a fost funcţionar la mine în administraţia prezidenţială. dacă vreţi să credeţi bine, dacă nu, nu”, le explică Băsescu moderatorilor Radu Banciu şi Narcis Drejan.

Şi cum ar fi o discuţie cu Traian Băsescu fără momente inedite? Într-un moment de maximă sinceritate, fostul preşedinte nu neagă că îi place tăria şi spune câte cuburi de gheaţă merg la un pahar de whisky. „Cam câte cuburi de gheaţă să fie… De când am îmbătrânit, am ajuns la optTotul e să ţi se pară că bei, nu trebuie să bei.”, încheie Băse.

Comentarii: