LIFESTYLE

Trei tentative de asasinat eșuate asupra lui Volodimir Zelenski

Și toate în doar o săptămână! Volodimir Zelenski este vânat de două grupări care au ca scop clar: să-l ucidă pe liderul de la Kiev, au dezvăluit pentru AP surse din cadrul serviciilor secrete.

Cecenii trimişi de Ramyav Kadirov l-au vânat pe președintele Ucrainei având ordin să-l lichideze. Îmbrăcaţi în negru şi înarmaţi, „kadyrovtsy”, așa cum sunt numiți în rusă membrii forțelor de securitate ale președintelui cecen Ramyav Kadirov, s-au alăturat armatei ruse în număr de 12.000 ca să ajute la misiunea de ”denazificare”, conform cotidianului britanic The Times.

Vladimir Putin ar fi trimis pe urmele lui Zelenski și miliția mercenarilor, gruparea Wagner, ai cărei membri nu lucrează ”oficial„ pentru Kremlin. Dar care ar fi debarcat în capitala Ucrainei cu câteva săptămâni înainte să înceapă războiul.

CITEȘTE ȘI: Cum arată casa de la Monte Carlo în care locuieşte Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner /FOTO

Zelenski, izolat de familie

Se vorbește că cei 400 de mercenari aveau ca plan să îl asasineze pe Zelenski , imediat ce a pornit atacul asupra Kievului.

Însă tentiva le-a fost dejucată, președintele ucrainean având în jurul lui luptători de elită din cadrul Forțelor Armate Terestre și mulți agenți ai serviciilor secrete. Cel puțin, atât se știe, oficial, neoficial circulând mai multe legende.

De asemenea, de când a izbucnit războiul, Zelenski s-a separat de familia sa, soție și cei doi copii, dorind să-i protejeze.

 

 

 

 

 

Comentarii: