LIFESTYLE

„Tricolorele” s-au antrenat în bucătărie!

Handbalistele de la naționala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în fața Macedoniei, în manșa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.

Cristina Neagu și colegele s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele unui hotel de lux. Pentru că și-au dorit să „prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lecție de cooking de la Chef Nicolae Lică, iar tot ce au învățat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-și, astfel, cina.

Handbalistele au fost împărțite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar și două feluri de desert.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

S-au priceput la plating

Deși femeile sunt trimise mereu la cratiță, handbalistele au aflat că nu e chiar floare la ureche activitatea în bucătărie.

„Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul și toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte bine. Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament”, mărturisește Cristina Laslo.

„Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoții mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aș putea, le-aș opri pe toate să facem echipă în bucătărie”, spune și Chef Nicolae Lică.

La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat și platingul preparatelor și i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât și cu felul în care au arătat creațiile lor.

 

 

 

 

Comentarii: