LIFESTYLE

„Tricolorii”, în căutarea visului american!

Seniorii de la tenis de masă au ajuns la Houston, acolo unde se va disputa ultima mare competiție din acest an, Campionatul Mondial, care va debuta mâine, 23 noiembrie. Sportivii au plecat în aventura americană cu gânduri mari! Să încheie acest an competițional cu brio!

„Din momentul în care am auzit că Mondialul se va ține la Houston m-am bucurat enorm. America este America, cred că oricine și-ar dori să ajungă acolo, chiar și cu sportul, nu doar în vacanță”, spune campioana europerană Eliza Samara.

Ovidiu Ionescu, veteranul echipei masculine, are amintiri frumoase de la ultimul campionat mondial la care a participat, cel de la Budapesta, din 2019.

„Am reușit să obțin locul doi alături de Alvaro Robles în proba de dublu băieți, bineînțeles că există speranță și pentru acest campionat mondial. Sunt sigur că va fi o experiență frumoasă și o aștept cu nerăbdare”, povestește Ovidiu.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Îndrăgostiți de SUA

„Am fost de 3 ori, o dată cu logodnica mea la New York, apoi am jucat un meci din campionatul Germaniei chiar la Washington și o dată la un concurs în Las Vegas. Fiecare oraș are povestea lui. Aș merge în toată America, dacă aș avea ocazia”, mărturisește Ovidiu Ionescu.

„Chiar m-am gândit la un moment dat oare de ce nu e la tenis de masă un campionat puternic în America la tenis de masă, așa cum e NBA- ul. Ar fi fost visul meu să mă mut acolo, dar performanța și tenisul de masă momentan nu se leagă cu America”, recunoaște și Hunor Szocs, component al echipei naționale masculine de tenis de masă a României.

 

Comentarii: