LIFESTYLE

Oana și Viorel Lis, la bine și la… Covid împreună! Ce a scris soția fostului edil pe rețelele de socializare

După ce că problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au tot accentuat, în ultima vreme, exact asta le mai lipsea. Fostul edil al Capitalei a driblat cât a driblat coronavirusul, dar într-un final, l-a prins și pe el.

Așadar, după ce că abia se mai putea ridica și nu se mai deplasa decât cu un cadru, avea și o semipareză, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital.

Deși vaccinat cu ambele doze încă din martie, fostul primar s-a infectat, fiind primul care a intrat în contact cu virusul, dar ulterior, pentru că a stat non-stop în preajma soțului ei, Oana a fost și ea contaminată.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Internați amândoi la ”Matei Balș”

Și chiar dacă inițial, Oana n-a avut nevoie de spitalizare și s-a tratat acasă, starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc. Medicii au decis să o interneze și pe ea în spital, tot la ”Matei Balș”, în aceeași rezervă cu soțul ei, Viorel Lis.

Acum, când s-a mai ameliorat situația, Oana a publicat pe rețelele de socialiare o imagine emoționantă în care ea și soțul. Mai bine zis, soția lui Lis a urcat pe Facebook o poză cu mâinile lor, pe patul de spital, sub motto-ul „mereu împreună, la bine și la greu”.

 

 

 

Comentarii: