HOROSCOP

HOROSCOP 23 noiembrie 2021

Berbec Nu te simți în largul tău cu privire la o anumită situație, însă nu ai curajul să comunici despre ceea ce te deranjează. Aceasta nu poate fi considerată soluția problemelor tale, așa că se presupune să începi să spui ceea ce gândești. Ce ai de pierdut?

Taur
Se anunță o perioadă dificilă din punct de vedere financiar însă destul de productivă pe planul sentimental. Alege să te lași afectat de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și pentru starea ta psihică. Nu se recomandă să iei decizii pe termen lung în această săptămână.

Gemeni
Te simți dezamăgit de cei din jurul tău, însă nu lași asta să îți afecteze gândirea și să te abată de la planurile și țelurile viitoare. Este de preferat să nu forțezi lucrurile și să îi faci să se simtă apreciați pe cei care nu te-au abandonat. Ce zici de un ieșit cu grupul?

Rac
Este perioada ideală pentru a te implica sentimental într-o relație. Te simți capabil să iubești și să dăruiești totul persoanei iubite. Poate vei face chiar pasul cel mare, dacă te afli deja într-o relație. Ia atitudine și ai încredere în ceea ce simți.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Marele secret al zodiei în care te-ai născut: Când ai cele mai mari realizări

Leu
Ai avut câteva conflicte cu persoanele dragi care te-au făcut să devii mai rezervat în ceea ce privește încrederea oferită. Nu se recomandă totuși să generalizezi și să lași asta să afecteze familia sau persoana iubită. La sfârșitul săptămânii îți este rezervată o surpriză.

Fecioară
Totul se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești. Nu există nimic care să te împiedice să-ți atingi obiectivele, așa că ideal este să profiți de asta. O persoană apropiată îți mărturisește ceea ce crede cu adevărat despre tine. Te va abate acest lucru de la drum?

Balanță
Din punct de vedere financiar, reușești să semnezi un nou contract care îți va aduce mai multe beneficii decât îți imaginezi. Profită de zilele astea și recreează-te într-un loc care îi face bine sufletului tău. Iubirea se lasă totuși așteptată. Ai grijă de starea de sănătate, nu este exclusă o posibilă răceală.

Scorpion
Ai anumite îndoieli în ceea ce privește persoana de lângă tine însă nu te pripi să tragi concluzii. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, și rămâne de văzut ce decizie ai de luat. Încearcă să eviți socializarea o scurtă perioadă, și focalizează-te pe propria persoană. Este ziua perfectă pentru a paria la Loto, căci norocul îți va surâde cu o sumă frumușică.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Nu te lăsa dominat de oamenii care au o fire mai agresivă, pentru că scopul lor este de a te duce la o stare de nervozitate. Nu pica în plasa lor, fii în continuare așa cum ești: creativ, pozitiv, optimist. Aceste trei cuvinte te caracterizează cel mai bine. Ai încredere în propriile forțe și nu te lăsa manipulat de anumite persoane din jurul tău care au păreri!

Capricorn
Ascultă-ți conștiința, nu inima, căci ea reprezintă rațiunea. Rezolvă-ți problemele fără să te implici emoțional, deocamdată este mai bine să fii detașat. Înainte de a acționa, consultă-te cu cea mai apropiată persoană sufletului tău. Muncești din greu pentru a ajunge pe căile succesului, iar în curând vei fii răsplătit pe măsură.

Vărsător
Te simți singur și crezi că persoana potrivită nu apare dintr-un motiv anume. Scapă de paranoia și ai încredere că persoana potrivită este pe drum spre tine și te așteaptă clipe pline de fericire! Până atunci, ar trebui să scapi de obiceiurile negative din viața ta. Găsește resursele necesare pentru a îți duce sarcinile la capăt în timp util.

Pești
Treci printr-o perioadă dificilă însă nu te lași doborât așa de ușor. Ești construit pentru a te ridica de fiecare dată, iar acum nu este o excepție. O călătorie în compania celor dragi ar putea fi cheia pentru sfârșitul acestei perioade instabile. Ai fugit destul de responsabilități, așa că acum a venit și ziua lor. Sfatul astrelor este să nu te aștepți la ceilalți să îți rezolve mereu problemele de ordin financiar.

 

 

 

 

 

Comentarii: