REVIEW

Trucuri în gospodărie: Cum te ajută câteva boabe de orez să cureți paharele

apartmenttherapy.info

Pahare, vaze, sticle toate aceste obiecte se află în casa noastră. Ne place să deţinem astfel de bunuri, din sticlă, însă cum reuşim să le spălăm perfect?

Curăţarea şi spălarea obiectelor din sticlă nu este deloc o muncă uşoară. De cele mai multe ori, nu reuşim să le ştergem perfect, după clătire sau, dacă folosim maşina de spălat vase, sunt şanse mari ca ele să iasă din maşină cu pete de apă şi cu colţuri igienizate insuficient (cum ar fi în cazul sticlelor de apă). Din fericire, cu ajutorul acestui truc, toate obiectele tale din sticlă, vor arăta ca noi, potrivit clickpentrufemei.ro!

CITEȘTE ȘI: 9 lucruri care se întâmplă în organismul tău când bei 8 pahare de apă pe zi

Un ingredient-surpriză te va scapa de petele de pe sticlă

Pentru a curăţa obiectele din sticlă ai nevoie doar de: săpun lichid pentru vase, o lingură de oţet, dar şi de, surprinzător, de o ceaşcă de orez, nefiert. Da, ai citit bine! Orezul este ingredientul surpriză, care te va ajuta să ai pahare curate „ca lacrima”. Orezul este suficient de mic pentru a intra în toate colţurile dificile, mai bine decât buretele de spălat vasele. Este, de asemenea, bun pentru curăţarea sticlei, fără a deteriora materialul.

CITEȘTE ȘI: Haine frumos mirositoare și curate: Trucuri care le ajută să-și mențină parfumul indiferent cât stau în dulap

Cum speli eficient obiectele din sticlă?

Torni orezul nefiert, detergentul şi oţetul în pahar sau în alt obiect din sticlă şi completezi cu apă. Apoi, pui mâna pe deschidere sau închizi bine capacul sticlei şi agiţi bine. Astfel, orezul va curăţa în totalitate murdăria din obiect. Poţi repeta, de câte ori este nevoie, iar apoi clăteşti cu apă rece.

Comentarii: