REVIEW

Uluitor, șocant! Antrenorul Mangia dat pe mâna poliției în Malta, hărțuire sexuală în vestiar la Craiova, Gigi Becali n-a mai vrut să-l aducă la FCSB fiindcă știa!

Un fost antrenor al Universității Craiova, Devis Mangia, a fost suspendat de Federația de Fotbal din Malta, acuzat de doi fotbaliști de comportament sexual inadecvat. Deși italianul a negat toate acuzațiile, federalii maltezi ar fi mers mai departe cu plângere la poliție.

Buba s-a spart și în România! Mai exact, lumea și-a amintit cum, la un moment dat, într-o discuție privată și ”scăpată” în spațiul public, Victor Pițurcă insinua ceva de genul și în vestiarul Craiovei.

Mai mult, Gazeta Sporturilor a obținut mărturii despre tabloul complet. Părinții unui fost fotbalit de la CSU, Răzvan Popa, au povestit calvarul îndurat de fiul lor care ar fi fost hărțuit sexual de antrenor. Cum nu a cedat, italianul i-a făcut viața un iad, așa că ulterior, la 25 de ani, Popa, chinuit de o teribilă depresie, s-a retras din fotbal.

La vremea respectivă, șefii Craiovei l-au concediat pe Mangia, după ce părinții lui Popa au amenințat că vin peste el la antrenament. Acum spun că după anchetă nu s-ar fi concluzionat că jucătorul ar fi fost abuzat, însă Gigi Becali îi dă de gol.
Mai exact, în aprilie 2019, Gigi Becali dorea să-l aducă pe Devis Mangia la FCSB, dar deși se înțeleseseră, totul a picat.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. – zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate.

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa… Nu te joci cu ăștia. Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune «așa să faci». Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

 

 

 

Comentarii: