LIFESTYLE

S-a dat sentința! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf n-au voie să se mai apropie unul de celălalt!

Imaginile cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut turul televiziunilor de săptămâna trecută încoace. Prodanca și încă soțul ei s-au bătut în mijlocul străzii, după care a mers fiecare la poliție ca să reclame. S-au făcut dosare penale pentru violență în familie și s-a ajuns și la tribunal, acolo unde au cerut ordine de restricție, unul împotriva celuilalt.

Astăzi, Judecătoria Buftea a dat sentința: Laurențiu Reghecampf nu se va putea apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri și nici să o contacteze în vreun fel, timp de 4 luni, notează digisport.ro.

La rândul ei, Anamaria Prodan nu are voie să se apropie de Reghe la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni. ”Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima.”, se arată în decizia instanței, la plângerea făcută de antrenor.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

”Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima.”, scrie și în hotărârea din dosarul intentat de agentul FIFA.

 

 

 

Comentarii: