LIFESTYLE

„Un meci pe care-l așteptăm de un an”

Rugby-ul românesc a intrat în linie dreaptă pentru cel mai așteptat, dar și amânat meci din ultimele 11 luni: cel cu Belgia. Primul pas spre această partidă a fost făcut la vizita medicală.

Reveniți după vacanță sănătoși și cu moralul bun, „stejarii” sunt deciși să nu lase să le scape victoria în disputa programată la 7 februarie, pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Craiova.

„Va fi un meci greu, pentru că venim după pauză. E un meci pe care îl așteptăm de un an. Eu cred că va fi bine, așa am încredere și sper că va fi bine”, spune rugbistul Constantin Pristaviță.

”Avem destul timp ca să ne putem intra în formă, nouă ne trebuie cinci puncte și cred că pe asta ne putem baza. Avem ca atu că n-am pierdut acasă mai niciodată și suntem o echipă care tot timpul jucăm foarte bine când avem cuțitul la os”, zice și colegul său, Eugen Căpățână.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Se joacă la Craiova!

Partida România – Belgia a fost amânată anul trecut de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Ea ar fi trebuit să se dispute prima dată la 14 martie, iar apoi la 1 noiembrie. Se va juca pe 7 februarie, la Craiova, pentru că stadionul Arcul de Triumf nu era gata.

„Cred că era bine să-l fi jucat, să-l fi terminat. Era și ultimul meci, veneam după patru meciuri din CEN și cred că era bine dacă am fi terminat cu el atunci și nu mai aveam grija lui acum”, mărturisește ”stejarul” Pristaviță.

Meciul este foarte important, deoarece în cazul unei victorii echipa noastră va evita ultimul loc în Rugby Europe Championship și implicit un meci de baraj pentru evitarea retrogradării, contra Olandei.

 

 

 

 

Comentarii: