LIFESTYLE

Dan Negru, cel mai acid invitat! Iată cum a răspuns întrebărilor

Ați citit probabil deunăzi titluri bombastice gen ”Dan Negru la Kanal D!”, și probabil că cei care nu ați deschis știrea respectivă ați bănuit că ”regele Revelionului” va lăsa Antena pentru postul tv respectiv.

Nici vorbă de așa ceva, Dan Negru a fost doar unul dintre invitații Denisei Rifai la deja cunoscuta ei emisiune. Se pare că a fost chiar cel mai incomod dintre invitați, deși pe acel scaun au mai stat Silviu Prigoană, Adrian Năstase sau Dan Bittman.

“Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”,
“Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea au fost câteva dintre cele 40 de întrebări la care a trebuit să răspundă Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

„Asta aș schimba!”

La unele dintre întrebări, celebrul om de televiziune a avut niște răspunsuri mai mult ironice. „Da, în dulap. Mai iese din dulap să le dea copiilor de mâncare. Avem un dulap confortabil. Eu sunt un tip mizantrop, asociabil”, a răspuns el atunci când a fost întrebat dacă își ține soția departe de televiziune.

„Habar nu am. Nu-mi dau seama. Trebuie să-i întrebi pe copiii mei”, a răspuns prezentatorul la întrebarea „Sunteți un tată rigid?”

Când a fost întrebat ce nu îi place la el, Negru a fost ferm: „Nu am o consecvență a deciziilor. Azi pot să zic ceva, iar mâine să nu mai fie cazul. Sunt ușor influențabil de oameni, de prieteni”!

Ce știre despre el ar șterge din presă? ”Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: «Negru, la Kanal D! WOW». Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta.

În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa…este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul …Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.red. stirile)vor fi trucate, schimbate”, i-a spus Dan Negru lui Denise Rifai.

 

 

 

 

 

Comentarii: