LIFESTYLE

Unde a fugit Florin Călinescu de coronavirus! Nu e un rol, îndrăgitul actor s-a transformat total

Florin Călinescu a trecut prin multe la viața lui. De la pierderea soției, răpusă de cancer, cancer care i-a răpit și părinții, la sinuciderea fiului cel mic, și până la lupta proprie cu boala care i-a omorât familia. Așa că știe că, uneori, cel mai bine într-un război este să faci un pas înapoi. Cum nu mai are filmări ca jurat, emisiunile Pro TV-ului fiind suspendate momentan din cauza pandemiei, Florin Călinescu a tras oblonul pe taverna din Tineretului și s-a retras la țară. La Băbana, în Argeș, acolo unde artistul are o gospodărie impresionantă.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Refugiat printre bibilici și porci

Pentru Călinescu, viața la țară nu este însă un exil, ci un refugiu plăcut și se bucură de tot ce are acolo. Și are capre, găini, porci, bibilici și câini.
”Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte”, a povestit Florin Călinescu pentru Click.
“În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a mai spus actorul.

 

 

 

 

 

Comentarii: