FRUMUSETE SANATATE

UNITi de la Yuniku – noua generaţie de ochelari centraţi pe vedere şi croiţi în întregime prin tehnologie 3D surprinde cu lansarea unei noi colecţii de ochelari cu braţe din titan

Lansarea oficială a avut loc pe data de 1 Aprilie, la Amsterdam, unde Hoya Vision Care, jucător cheie pe piaţa mondială a lentilelor oftalmice, anunţă lansarea noii colecţii din gama Yuniku: UNITi. Pe lângă revoluţionarul proces de construcţie 3D destinat să proiecteze ochelarii în jurul vederii optime a purtătorului, UNITi promite a fi şi o colecţie unică, cu o personalitate deopotrivă puternică şi elegantă, ce se diferenţiază prin braţele din titan ale ochelarilor. Design fără vârstă şi funcţionalitate la cote maxime datorită Bieke Hoet şi Hoya Vision Care.

Despre Yuniku

Să ne amintim faptul că Yuniku reprezintă prima gamă de ochelari din lume proiectaţi 3D şi centraţi pe vedere. Lansarea din 2016 a reprezentat un salt tehnologic imens şi o nouă abordare în ceea ce priveşte modalitatea de prescriere a lentilelor. „Yu-ni-ku “ înseamnă “unic” în japoneză şi este, de fapt, transcrierea fonetică a cuvântului japonez pentru “unic” traducându-se prin dinamism, forta interioara, intuitiviate şi inovaţie. Tocmai aceste calităţi au fost împrumutate în conceperea gamei Yuniku. Yuniku e unic. Ca tine! Yuniku ia în considerare trăsăturile faciale şi necesităţile vizuale ale purtătorului pentru a calcula poziţia de purtare ideală pentru o performanţă vizuală optimă.

Despre UNITi

Yuniku este singura gamă de ochelari tailor-made, care, prin intermediul scanerului avansat vă permite nu numai să vă croiţi proprii ochelari pe baza nevoilor de ordin vizual şi ergonomic, ci şi să vedeţi look-ul final. Atunci când toate acestea vin la pachet cu un design unic şi un finisaj deosebit, putem spune că ochelarii vor fi în armonie perfectă cu purtătorul.
Ducând materialele şi tehnologiile inovatoare până la limita performanţelor lor, Yuniku foloseşte în premieră o combinaţie de poliamidă şi titan care să rezulte într-o greutate minima şi o gamă senzaţională de alte 12 modele concepute de Bieke Hoet pentru a întregi colecţia Yuniku UNITi.
Aubergine, Burgundy, Navy Blue, Vintage Leather, Tungsten şi Charcoal sunt culorile colecţiei care convieţuiesc într- o armonie perfectă cu noile direcţii de design propuse pentru primăvara acestui an. Colecţia cuprinde de la forme clasice la stiluri extravagante pentru a satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi.
Hoya Vision Care
De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial în domeniul lentilelor de ochelari. Cu o prezență în peste 50 de țări, HOYA Vision Care are o experiență avansată dovedită în design-ul lentilelor și tehnologia freeform, combinată cu o poziție de lider în ceea ce privește tratamentul AR de calitate și înaltă performanță. Portofoliul solid de piață al HOYA Vision Care include lentilele optice SEIKO și PENTAX, precum și produse inovatoare, cum ar fi lentilele progresive Hoyalux iD MyStyle și ochelarii personalizați Yuniku 3D. Compania are peste 16.000 de angajați la nivel mondial, cu unități de producție în masă în Asia și Europa și peste 40 de laboratoare locale pentru prescripții la nivel global. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.hoyavision.com.

Pentru mai multe informații
www.yuniku.com

Comentarii: