LIFESTYLE

Unul dintre cei mai populari artişti spune despre el că nu are fiţe! După 25 de ani pe scenă, Fuego mărturiseşte că nu se simte star

Multitudinea de fani, faptul că în Basarbia este artist al poporului, chiar şi glumele care se fac pe seama lui, toate par să îl contrazică pe Paul Surugiu, pe numele lui de scenă Fuego. Îndrăgitul cântăreţ reuşeşte să se menţină mereu în atenţia şi să ajungă la sufletul publicului. Are nenumărate concerte, moderează o emisiune populară la televiziunea naţională şi reuşeşte să facă şi acţiuni de caritate, unde strânge bani pentru artiştii trecuţi de prima tinereţe cu care viaţa nu mai este aşa generoasă.

“Nu am și nu am avut niciodată vanități absurde. Sunt mai simplu decât își imaginează mulți. N-am fițe, nu mă consider star, iar anii și poveștile prin care-am trecut, în cei peste 25 de ani de carieră, m-au călit și m-au făcut să înțeleg că nimeni nu e mai presus decât altcineva pe lumea asta, iar arta are ecouri pentru toatălumea. Și credeți-mă, atât timp cât cineva se regăsește în munca ta, atunci scopul este îndeplinit!”, a mărturisit Fuego în Cancan, în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Citeşte şi: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

A scos o melodie dedicată mamei lui!

Şi nu, nu este vorba despre celebra „Împodobeşte, mamă, bradul!”. Şi nici despre „mama” lui din bancurile care fac deliciul pe Internet, adica Irina Loghin. Este vorba despre un şlagăr, o piesă pe care Fuego a lansat-o pe Facebook şi pe Youtube şi pe care i-o dedică celei care i-a dat viaţă. Are un adevărat cult pentru măicuţa lui, pe care a reuşit să o convingă să se mute alături de el, din Ardeal în Capitală, după moartea tatălui său.

„Mă simt confortabil în propria piele, am capul peumeri, nu visez cai-verzi pe pereți, știu ce pot și ce vreu să dăruiesc oamenilor, pot face bine dacă stă în puterea mea și sunt mândru de asta. Sunt fericit că am libertatea supremă de a fi eu însumi, de a mă ghida după propriile principii și de a oferi arta publicului meu, în felul în care eu mi-l doresc”, a mai spus Fuego, în mesajul de ziua lui.

Comentarii: