MOMS

Vești bune pentru viitoarele mămici: Cel mai performant aparat pentru monitorizarea sarcinilor, disponibil în București

Vești bune pentru viitoarele mămici: Cel mai performant aparat pentru monitorizarea sarcinilor, disponibil în București. Ecografia este o investigatie imagistica esentiala in ingrijirea medicala.

Insa o examinare ecografica de calitate este dependenta de mai multi factori: de pregatirea profesionala a medicului si experienta multor examinari ecografice, de pregatirea pacientului si cooperarea acestuia pe parcursul examinarii si nu in ultimul rand, si poate cea mai importanta conditie, de performanta ecografului folosit.

Vești bune pentru viitoarele mămici: Ecograful Voluson Expert 22 al firmei General Electric

Ecograful Voluson Expert 22 a fost dezvoltat in colaborare cu medici obstetricieni si imagisti de top, pentru a oferi imagini mai profunde si mai detaliate, cu rezolutie mai mare, la care se adauga utilizarea inteligentei artificiale pentru a creste viteza si acuratetea examinarii.

Acum fatul poate fi evaluat inca din primele etape de dezvoltare cu imagini 2D, 3D si 4D care descriu cele mai mici detalii cu o rezolutie inalta si permit masuratori mai exacte.

CITEȘTE ȘI: Afecțiunea de care tot mai mulți copii suferă, fără ca părinții să își dea seama: Simptomele după care o poți recunoaște

Utilizarea ecografului Voluson Expert 22 ajuta la imbunatatirea ratelor de detectare a anomaliilor cromozomiale si morfologice ale fatului, pentru diagnosticarea posibilelor patologii in timpul sarcinii, oferind raspunsuri precoce pentru o mai buna luare a deciziilor.

Este un ecograf perfect pentru femeile insarcinate si pentru tatii care, dupa ce au aflat ca totul este bine, isi doresc experienta unica si emotionanta a primei fotografii a copilului lor – aceea de a vedea fata bebelusului lor intr-o imagine 3D/4D de cea mai buna calitate.

Dr. George Marinescu, specialistul care recomandă acest tip de ecograf

Dr. George Marinescu este medic primar Medicina Nucleara, cu a doua specializare in Radiologie si Imagistica Medicala, Doctor in Stiinte Medicale, cu atestat in tomografie computerizata, ecografie generala si ecografia de sarcina: ecografia morfologica de trimestrul I (dublu test), morfologie fetala trimestrul II si evaluarea calcului de risc (atestat Fundatia de Medicina Fetala – FMF).

Dr. Marinescu: ”Gratie acestui ecograf este posibil sa depistam intre saptamanile 11 si 13 de sarcina anomalii cromozomiale de tipul sindromului Down, anomalii cardiace, cerebrale, ale scheletului si organelor interne.”

“Avand o experienta de peste 25 de ani in ecografie si imagistica medicala, am avut ocazia sa lucrez pe numeroase tipuri de ecografe. Ecograful Voluson Expert 22, cel mai recent model pus pe piata de catre firma General Electric, reprezinta un salt major in performanta pe care o astepti de la partenerul tau de munca.

Alaturi de pregatirea profesionala in domeniul imagistic, folosirea unui echipament de inalta performanta poate ajuta enorm in elucidarea unor probleme de diagnostic. Cu ajutorul sondelor de ultima generatie, a celor mai recente softuri si a puterii enorme de procesare a imaginii, acest ecograf, GE Voluson Expert 22, este cel mai performant ecograf existent in domeniul medical pe plan mondial, in special in monitorizarea sarcinilor.

Pot fi astfel depistate foarte precoce, din primul trimestru de sarcina, anomaliile morfologice ale fatului. Gratie acestui ecograf este posibil sa depistam intre saptamanile 11 si 13 de sarcina anomalii cromozomiale de tipul sindromului Down, anomalii cardiace, cerebrale, ale scheletului si organelor interne.” – a subliniat Dr. George Marinescu avantajele remarcabile ale noului ecograf.

Dr. Marinescu are o indelungata activitate in domeniul imagistic: incepand cu anul 1991, Dr. Marinescu a efectuat peste 100.000 de investigatii imagistice si a condus pentru o lunga perioada de timp Sectia de Medicina Nucleara, Ecografie si Explorari Functionale a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti, sectie in care a pregatit numeroase generatii de rezidenti in domeniul ecografiei si al scintigrafiei.

CITEȘTE ȘI: Durerile la copii care nu trebuie să te sperie: Despre ce este vorba

Dr. George Marinescu face parte din echipa Policlinicii Primaverii si efectueaza o gama variata de ecografii la adulti si copii: ecografii abdominale, pelvine, mamare, tiroidiana, glande salivare, parti moi, ganglionara, testiculara, sonoelastografie, morfologie sarcina trimestrul I, dublu-test FMF, morfologie trimestru II/III, biometrie/doppler sarcina.

Comentarii: