LIFESTYLE SANATATE

Victor Socaciu, internat de urgență! Cu ce probleme se confruntă celebrul solist

Victor Socaciu participa la Premiile Muzicale 2011, la Casa Radio din Bucuresti, duminica, 13 martie 2011. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

Celebrul cântăreț de muzică folk Victor Socaciu le-a dat mari emoții fanilor săi. A ajuns de urgență la spital și a fost internat imediat.

Problemele s-au ținut lanț de Victor Socaciu: în aprilie petrecuse în spital 3 săptămâni, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Iar luna trecută, Socaciu a avut iar necazuri: a ratat evenimentul Brașov Folk Fest care a avut loc pe 28 august, pentru că se afla în convalescență.

Acum ar fi ajuns din nou pe mâna medicilor. „Victor a fost internat la Carol Davila, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu transplantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața.
Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte”, a declarat o sursă din anturajul artistului, exclusiv pentru Playtech.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialișt

Are transplant de rinichi!

Povestea este următoarea: în anul 2009, din cauza diabetului care i-a provocat insuficiență renală, Victor Socaciu a urmat diverse tratamente, ajungând la dializă.

După ce medicii i-au recomandat să facă un transplant de urgență, artistul s-a înscris pe lista de așteptare. Victor Socaciu a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-a găsit un set de rinichi compatibili cu organismul său.

 

 

 

 

Comentarii: