NUTRITIE REVIEW

VIDEO viral: Faimosul chef Gordon Ramsey te învaţă să tai ceapa fără lacrimi

digitaljournal.com

Într-un video viral, cu peste 20 de milioane de vizualizări, faimosul chef Gordon Ramsey dezvăluie curioşilor câteva dintre trucurile pe care le pune în practică în bucătărie.

Faimosul chef Gordon Ramsey le împărtăşeşte gurmanzilor câteva trucuri pe care le aplică în bucătărie. Video-ul a fost văzut de peste 20 de milioane de oameni şi prezintă câteva trucuri simple.

CITEȘTE ȘI: Celebrul bucătar Gordon Ramsay dezvăluie: Aceasta este mâncarea de care NU se atinge

Spre exemplu, Ramsey nu taie mustăţile cepei după ce a curăţat-o, nici atunci când o feliază. Astfel nu lăcrimează când taie ceapa.

„Nu tăiaţi partea din faţă a cepei. Ceapa va începe să elimine o substanţă albă şi veţi începe să plângeţi rapid“, afirmă el, în înregistratea video.

Când face orez, îl pune, mai întâi, într-o sită, apoi îl clăteşte cu apă rece. „Întotdeauna“, subliniază cheful, deoarece împiedică orezul să nu devină lipicios. Pune apoi, într-o oală pe foc, în apă, alături de, printre altele, cardamon, anason, sare şi piper.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirile celebrului Gordon Ramsay: Pașii esențiali pentru a fi un bucătar de succes la tine acasă

Ca pastele să fie bine gătite, nu prea mult, Gordon Ramsey foloseşte ulei de măsline în apa în care urmează să pună pastele. Când apa dă în clocot, abia atunci adaugă pastele pe care le amestecă cu un cleşte de bucătărie. După câteva minute le scoate, le scurge într-o sită, apoi adaugă sare, piper, ulei de măsline.

Alte trucuri descrise de Ramsey în video:

Comentarii: