LIFESTYLE

Viorel Lis nu iese din casă până nu se vaccinează! Care este starea de sănătate a fostului primar general

Pandemia a dăunat grav sănătății lui Viorel Lis, care din cauza restricțiilor, n-a putut ieși ca să-și urmeze schemele de recuperare care se impun la boala lui.

Așa că fostul primar general al Capitalei s-a ferit cât a putut de coronavirus, dar pe de altă parte și-a acutizat problemele.

Acum, spune Oana, soția lui, este practic “imobilizat” la pat: se ridică cu dificultate și se deplasează greu. Și nici nu are de gând să iasă din casă până nu va primi prima doză de vaccin anti-COVD pe 13 martie.

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie.

Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a spus Oana Lis pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

”Bătrânețea vine și cu probleme!”

La 76 de ani, Viorel Lis a trecut prin multe, a suferit inclusiv un accident vascular cerebral, care l-a băgat ulterior și în despresie.

“Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții.

Dacă nu era perioada asta, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu.

Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a mai spus soția fostului edil al Bucureștiului pentru fanatik.ro.

 

 

 

 

Comentarii: