LIFESTYLE

Vor da totul pentru o medalie olimpică!

Fetele din echipa națională de tenis de masă și Ovidiu Ionescu au plecat la Jocurile Olimpice plini de optimism și de încredere! Sportivii români nu concep să nu aducă acasă singura medalie care le lipsește din palmares și pe care o așteaptă de când s-au apucat de această disciplină.

Dana Dodean, Eliza Samara, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu și Ovidiu Ionescu formează echipa pe care tenisul de masă românesc a trimis-o la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Eliza Samara și Dana Dodean , veteranele lotului și cele mai bune prietene, au un singur gând!

„Avem în minte doar medalia! Se poate să o câștigăm! Am ajuns la acea maturitate, suntem o echipă mult mai matură și mai omogenă”, a anunțat Eliza Samara.

„Emoțiile cresc din ce în ce mai mult. Această ediție este mult așteptată, suntem experimentate și cred că este momentul să dăm tot ce s-a acumulat în ultimul an. Pentru mine este a patra Olimpiadă la care particip și știu ce înseamnă o medalie olimpică. Vom da totul pentru ea”, a spus și Daniela Dodean.

„Noi muncim de când suntem mici, dar munca nu te minte niciodată! Pentru mine este un vis împlinit că la Olimpiada de la Tokyo voi participa la trei probe din trei posibile”, a completat Bernadette Szocs.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Ovidiu Ionescu e cel mai norocos dintre sportivi

Ovidiu Ionescu, singurul băiat din echipa României spune că se simte un privilegiat și mai ales un norocos pentru ca va fi prezent la a doua sa Olimpiadă. Sportivul a prin calificarea pe ultima sută de metri.

 „Poate o dată într-un milion de ani se mai poate întâmpla așa ceva, dar am muncit foarte mult, am crezut și am fost răsplătit. Aștept această competiție de 5 ani, de când s-au terminat Jocuri Olimpice de la Rio”, a mărturisit Ovidiu Ionescu.

Pentru Irina Ciobanu, Olimpiada de la Tokyo este prima din carieră la care merge. „Mă bucur enorm că mi s-a împlinit acest vis! Îmi doresc din suflet să ne îndeplinim obiectivul și să ne întoarcem acasă fericiți”, a spus sportiva.

Comentarii: