LIFESTYLE

Oana Zăvoranu o desființează pe Andreea Bălan: ”Are părul ca o mătură!”

Când se pornește Zăvoranca e prăpăd. Iar diva nu are de gând să se oprească până când nu le ia rând pe toate vedetele din show-bizz care mai fac un ban postând pe rețelele de socializare. Că sunt doar influencere, că sunt artiste sau cântărețe, niciuna nu scapă de gura Oanei Zăvoranu care le toacă mărut, emisiune de emisiune, pe Youtube.

Ținta ultimei ediții a fost nimeni alta decât Andreea Bălan. “Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte…

Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb. Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr?”, a spus Oana Zăvoranu.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Luată în colimator fiindcă își folosește copiii

De asemenea, Zăvoranca se enervează teribil pe vedetele care-și scot copiii la înaintare pentru diverse reclame la produse. A fost cazul și cu celebra cântăreață, pe care Oana nu a iertat-o.

“Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama.
Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a mai precizat diva din Dorobanți în timpul emisiunii.

 

 

Comentarii: