AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Vrei să te dorească INSTANTANEU? Iată ce cuvinte trebuie să-i spui

Foto: Pinterest.com

Vrei sa afli cum poti cuceri o femeie sau cum sa o faci sa te doreasca aproape instantaneu, fara sa apelezi la replici de agatat rasuflate?

Asa cum bine stii deja, nu exista afrodiziac mai puternic decat mintea. O conversatie spumoasa, spirituala si sincera te poate duce mult mai departe decat un cliseu ieftin – cel putin, asta functioneaza la genul de femeie interesanta si desteapta pe care, cu siguranta, tu o cauti.

Nu te speria, nu trebuie sa devii un maestru al cuvintelor si sa stai cu nasul numai in manuale si dictionare. Este suficient sa spui lucrurile potrivite la momentul oportun.

Iata cateva lucruri pe care orice femeie isi doreste sa le auda. Spune-i-le!

„Îmi place cum miroase pielea ta“

Femeile sunt mult mai receptive decat barbatii la simturi precum atingerea si mirosul – stimuli senzuali care o vor excita mai mult decat pasiunea bruta. Si ce compliment mai erotic ii poti face decat sa ii spui ca adori parfumul pielii ei, cel pe care il emana corpul in mod natural?

Hainele noi trebuie splălate înainte de a le purta?

MITURI despre ceea ce îşi doresc BĂRBAȚII în dormitor

Femeile asociaza parfumul cu sexualitatea, cu senzualitatea, cu voluptatea. Daca ea stie ca asa o privesti si tu (cu asta o asociezi in mintea ta), nu e doar un compliment original si plin de imaginatie, ci si un semn ca atractia dintre voi e foarte puternica.

La ce se gândesc bărbații în timpul sexului

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

„Nu mă pot gândi decât la tine“

Spune-i ca iti acapareaza toate gandurile, pentru ca ea sa stie ca ai asezat-o pe piedestalul pe care il merita.

Femeile vor sa subjuge cu sexualitatea lor si simt nevoia sa li se confirme intotdeauna puterea de atractie.

Ele au mereu nevoie de atentie, de tandrete si adora sa stie ca barbatii isi pierd mintile dupa ele. Arata-i ca esti acolo pentru ea!

Preludiu ca la carte. Ce trebuie să faci

Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

„Aș vrea să mă trezesc în fiecare dimineață lângă tine“

Cele mai multe dintre femei cauta la partener un sentiment de stabilitate, de siguranta, de confort emotional. Cu alte cuvinte, vor sa stie sa relatia poate fi una trainica si puternica. Spune-i ca o doresti langa tine in fiecare dimineata: e cel mai bun mod de a o face sa se simta iubita si adorata.

Comentarii: