LIFESTYLE

Zăvoranca, dezvăluiri incendiare despre Dan Petrescu, miliardul mort în accident aviatic

Despre Dan Petrescu, milionarul care a murit în urma accidentului aviatic petrecut la marginea orașului Milano, în nordul Italiei, s-au spus o mulțime de povești.

Desigur, cum omul nu mai este în viață, nu știe nimeni care ar fi și versiunea acestor povești. Însă, probabil și dacă ar fi trăit, la cât de discret a fost, tot n-ar fi încercat să le combată. Cel puțin, nu prin tabloide.

Oana Zăvoranu face și ea niște dezvăluiri care-l vizează pe magnatul care și-a pierdut viața în accident. Și au legătură cu afacerea pe care Zăvoranca a moștenit-o de la mama ei, Mărioara.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

”Nu-i mai folosesc cele trei miliarde!”

Pe canalul ei de Youtube, vedeta vorbește despre inginerii financiare, artificii și off-shore-uri din Cipru, prin care ea ar fi fost deposedată ilegal de 23 de milioane de euro.

”Să fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, susține Oana Zăvoranu.

”Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea.

Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde…”, mai spune Zăvoranca.

 

 

 

 

Comentarii: