HOROSCOP

HOROSCOP 23 octombrie 2021

Berbec Ai plecat în călătorie și nu te poți orienta. Nu vrei să pierzi obiectivele turistice și ești total debusolat. Amintește-ți că nu este ultima oră când pleci. Vei alege o altă destinație data viitoare. Ai nevoie de planificare pentru a-i face o surpriză partenerului tău. Vrei să-i cumperi ceva frumos dar nu prea dispui de bani, așa că trebuie să cauți oferte.

Taur
Te confrunți cu anumite probleme care îți vor afecta încrederea în tine. Oamenii care vor să te ajute nu știu cum să facă, ceea ce este frustrant pentru tine, deoarece nu știi cum să rezolvi lucrurile. Totodată, te pregătești pentru un eveniment important, o nuntă sau un botez. Însă asta îți depășește bugetul. În general știi cum să-ți gestionezi banii, dar acum nu ai suficienți.

Gemeni
Afli un secret care îți poate strica relația de dragoste. Poate partenerul tău se întâlnește cu fostul, și acum trebuie să te gândești mai bine înainte de a merge mai departe. Totodată, este timpul să-ți pui imaginația la contribuție pentru a-ți face munca mai interesantă. Ai nevoie de varietate și de a avansa în carieră. Faci același lucru de mult timp și asta te plictisește groaznic.

Rac
Rugăciunile pot primi răspuns. Ești nemulțumit de casa sau de cartierul în care locuiești. Gândește-te să faci o schimbare. În același timp, te distrează și ideea unei iubiri secrete. Cineva cunoscut îți stârnește interesul. Fii însă atent pentru a nu ajunge în situații neplăcute.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Leu
Nu este o perioadă a extremelor, totul sau nimic. Micile schimbări sunt cheia. Fii foarte atent atunci când trimiți mailuri sau mesaje, pentru a nu încurca destinatarii. Te simți blocat între două lumi. Vrei stabilitate, dar vrei și să te muți îmjtr-o altă casă sau chiar într-o altă țară. Caută soluții pentru a rezolva situația.

Fecioară
Faci progrese reale făcând mici modificări. Te supără cursurile care costă prea mult și cauți soluții pentru a le reduce prin obținerea de recomandări, ori chiar prin programe guvernamentale. Dacă vreii să-ți schimbi locul de muncă, aplică la un nou job. Alcătuiește o scrisoare de intenție bună pentru a avea șansa de a ocupa o poziție bună.

Balanță
Drumul pe care mergi este puțin accidentat. Va trebui să faci unele compromisuri. Vrei să ceri ajutor pentru un nou proiect ori o mărire de salariu, însă nu este acum momentul. Poți obține o situație echilibrată doar dacă muncești mult la asta. În relația de dragoste ești confuz.

Scorpion
Gîndește înainte de a spune ce dorești. Asta te va ajuta. Vrei să-ți iei o zi liberă pentru a o petrece cu partenerul, dar pentru asta găsește un coleg să te ajute. Vrei să-ți sărbătorești ziua de naștere, dar fii atent la cheltuieli. Cere familiiei și prietenilor să renunțe la cadouri și să contribuie la petrecere.

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Marele secret al zodiei în care te-ai născut: Când ai cele mai mari realizări

Săgetător
Trebuie să stabilești un echilibru între serviciu și prieteni. Poți cere ajutorul cu munca, dar și pentru stabilirea unor activități plăcute. Altfel va trebui să amâni. Totodată, ai nevoie de o zi de odihnă care îți va aduce inspirația de care ai nevoie, cât și entuziasmul.

Capricorn
Lucrurile pot deveni stâncoase. Deși ești un alpinist bun, vei avea probleme. Ești nehotărât cum să acționezi la serviciu, așa că mai bine rămâi acasă și gândește-te. Te vor supăra poate vecinii și problemele din cartierul în care locuiești. Ai nevoie de timp să te mobilizezi pentru a reuși.

Vărsător
Ești conectat la ghizii tăi spirituali. Simți energia Universului și vrei să te conectezi cu natura. Simți că ai un scop mai mare și mergi în direcția corectă. Comunici bine cu superiorii și te împaci cu partenerul. Lucrurile se îmbunătățesc.

Pești
Totul este fluid, totul se schimbă. Din fericire, ești un bun înotător. Vei avea parte de provocări când le ceri prietenilor să te ajute. Alege-ți cu atenție luptele, deoarece nu vei rezolva prea multe acum. Totodată, nici familia nu este dispusă să se implice financiar în planuriile tale. Compromisurile pot fi dficile. Prin urmare evită conflictele amânând discutarea planurilor tale cu ceilalți.

 

 

Comentarii: