LIFESTYLE

Zăvoranca, reclamată pentru șantaj de managerul spitalului Colțea! Medicul care a fost administratorul clinicii vedetei i-a făcut plângere penală!

De ceva vreme, omniprezenta Oana Zăvoranu a dispărut din peisajul mediatic, inclusiv din online. Iar lumea se întreba despre ce poate fi vorba. Iată că enigma a fost dezlegată: Zăvorancă e băgată în probleme până peste cap. Diva, dar și avocatul Călin Ionuţ Silviu au fost reclamați pentru șantaj de către medicul Bogdan Ioan Furtună, fost administrator al clinicii medicale deținută de vedetei și proaspăt manager al Spitalului Colțea din București, susține Click.

Oana Zăvoranu ar fi luat un împrumut de 40.000 de euro de la fostul ei colaborator, pretinde medicul Furtună, iar când și-ar fi cerut înapoi banii, actrița l-ar fi șantajat. „Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund”, a spus pentru Click!, directorul Spitalului Colțea, Ioan Bogdan Furtună.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a povestit medicul.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a relatat directorul Spitalului Colțea.

Într-adevăr, Curtea de Apel București instrumentează dosarul 4576/2/2022, fapta penală fiind „șantajul”. Dosarul este în camera preliminară, în acest stadiu fiind analizată legalitatea probelor.

„O să le cer și un prejudiciu, dar voi stabili cu avocații. Am încredere în justiție că oamenii legii își vor exercita meseria cum trebuie. Nu am avut nici o temere și nici o ezitare în acest demers. Nu te poate acuza nimeni de ceea ce nu ai făcut. De ce să tac, pentru că doamna este vedetă?”, a completat doctorul Furtună.

Comentarii: