LIFESTYLE

Emma Răducanu le-a luat ochii spectatorilor de la Wimbledon cu bijuterii de 30,000 de lire sterline!

sursa: dailymail.co.uk

Sportiva pe jumătate româncă, Emma Răducanu, a avut o apariție de senzație la primul  său meci pe iarba de la Wimbledon. Dar nu doar pentru că a învins-o pe jucătoarea belgiană Alison Van Uytvanck, a atras atenția și cu bijuteriile pe care le-a afișat.

Sportiva al cărui tată e român a purtat o pereche de cercei din platină, cu perle în formă de lacrimă și incrustati cu diamante al căror preț ar fi de 7.575 de lire sterline. Emma a combinat cerceii cu un colier asortat, care ar costa 3.875 de lire sterline, scrie Daily Mail, citată de sportbull.ro. Tânăra a asortat totul cu o brățara din aceeași colecție Tiffany, din aur alb, încrustată cu diamante rotunde, evaluată la 18.900 de lire sterline.

Pentru fanii Emmei, nu este chiar o surpriză pentru că sportiva care reprezintă Marea Britanie este ambasador pentru Tiffanyîncă de anul trecut, după victoria uluitoare de la US Open, după ce a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez.
La 18 ani, Răducanu a devenit prima jucătoare din Albion care a câștigat un Grand Slam, de când Virginia Wade a câștigat Wimbledon în 1977.

Conform jurnaliștilor de la dailymail.uk.co, bijuteriile Emmei ar fi în valoare de aproximativ 30.000 de lire sterline. Și chiar dacă nu le-ar fi primit gratis de la brandul pe care-l promovează, ar fi fost oricum o nimica toată pentru adolescenta, care doar de la New York a plecat acasă anul trecut cu un premiu în bani de 2,5 milioane de dolari.

Comentarii: