LIFESTYLE

Zvonul care face vâlvă: Simona Halep, însărcinată?

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o mega-petrecere weekendul trecut, la reședința din Izvorani care sportiva o are. N-a fost o cununie cum s-au grăbit să anunțe toate tabloidele, ci un obicei machedonesc, prin care Simona și logodnicul ei, Toni Iuruc, își anunță părinții că se vor căsători.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a spus Stere Halep, tatăl Simonei, pentru Click!

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

A renunțat la olimpiadă și la marile șlemuri

Lumea a început însă să și speculeze. Mai ales că din cauza unei accidentări, Simona Halep a renunțat pe rând la Roland Garros și la Wimbledon, iar în ultimă instanță, a spus pas și Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Au apărut tot mai insistent zvonuri cum că, de fapt, celebra sportivă ar fi avut un alt motiv pentru care a luat pauză de la concursuri, și anume că ea ar fi însărcinată, zvon neconfirmat încă de Simona.

„Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare.”, mărturisea Simona Halep recent la podcastul lui Andi Moisescu.

 

 

 

Comentarii: