LIFESTYLE

Zvonuri de la curtea regală britanică – Va fi lăsat Prințul Harry în afara testamentului regelui Charles al III-lea?

Zvonuri de la curtea regală britanică – Va fi lăsat Prințul Harry în afara testamentului regelui Charles al III-lea? Este foarte posibil ca prințul Harry să se înstrăineze și mai mult de familia sa, deoarece au apărut informații potrivit cărora tatăl său, regele Carol al III-lea , îl va scoate din testamentul său.

Diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea

Regele, care are 75 de ani, se luptă cu o boală insidioasă care ucide milioane de oameni pe an, așa că cel mai probabil se pregătește pentru momentul în care nu va mai fi. O parte importantă a acestei pregătiri este tocmai testamentul său. Nu este încă clar dacă regele va angaja un avocat care să îl ajute să își redacteze testamentul.

CITEȘTE ȘI: Regele Charles al III-lea nu a rămas insensibil la vestea cancerului lui Kate: Ce i-a transmis acesta prințesei

Cu toate acestea, se crede că probabilitatea ca prințul Harry să renunțe la acest document important este mare, deoarece relațiile cu tatăl său nu sunt deloc călduroase. Da, Harry s-a grăbit să se întoarcă în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl după ce regele a anunțat că are cancer, dar asta nu înseamnă că a fost primit înapoi în familie.

Nimeni nu-l iubește pe Harry

Potrivit surselor „Radar Online”, regele Carol al III-lea primește constant sfaturi de la regina Camilla și de la fiul său mai mare, prințul William, în care atitudinea față de Harry este categoric negativă. Tocmai pe tema moștenirii, publicația citează o sursă anonimă:

CITEȘTE ȘI: Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public

„Camilla și William îl avertizează să nu-l includă acolo. Ei îi văd pe Harry și Meghan ca pe niște lacomi în căutare de faimă, în care nu se poate avea încredere”. O altă sursă a adăugat: „William este dedicat să protejeze monarhia cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să se distanțeze de fratele său”, scrie Marca.

Comentarii: