REVIEW

3 greșeli pe care oamenii le fac înainte și după spălarea rufelor: E timpul să asculți

nbcnews.com

Utilizatorii aparatelor de uz casnic moderne rareori reușesc să citească instrucțiunile de utilizare care transferă o pagină, care descrie în culori procesul de pornire și oprire a aparatului. Este posibil ca motivul să fie experiența acumulată sau lipsa de timp, dar acest lucru nu ar trebui să fie cazul.

Aici sunt împărtășite 3 greșeli sunt făcute în fiecare casă înainte și după spălare.

Producătorul descrie în detaliu cât de mult și ce fel de produse este bine să folosiți și cum să vă ocupați în mod cert de lucruri, astfel încât nici rufele și nici echipamentul să nu fie ruinate.

CITEȘTE ȘI: Aceste 3 ingrediente îți vor spăla hainele chiar mai bine decât un detergent scump

Prima greșeală

De obicei, lenjeria de corp este sortată după culoare – albă și colorată. Dacă abordați această întrebare în mod competent, atunci trebuie să împărțiți materialele pe baza caracteristicilor țesăturilor. Se poate întâmpla ca, după spălarea în masa comună, să fie dificil de recunoscut un lucru mic și delicat.

A doua greșeală

Fiți atenți la Velcro, nasturi, fermoare și alte elemente de fixare. Acestea pot deteriora cu ușurință hainele sau chiar strica mașina de spălat. Dar nu este suficient să fixați toți nasturii, uneori trebuie să întoarceți hainele pe dos. În ceea ce privește hainele cu nasturi, acestea trebuie spălate ca atare. Dacă sunt fixați, atunci în timpul spălării aceștia pot ieși sau se pot întinde butonierele.

A treia greșeală

După spălare, trebuie să lăsați cavitățile și compartimentele interne ale mașinii de spălat să se usuce și să se ventileze. Pentru a face acest lucru, deschideți ușa compartimentului de încărcare și scoateți tava pentru produsele chimice de uz casnic.

CITEȘTE ȘI: Resetează instantaneu câțiva ani: Cum poți obține un look tineresc cu ajutorul hainelor

Riscul apariției mucegaiului sau a bacteriilor patogene în mașină va fi minim.

Trebuie să vă obișnuiți să puneți în funcțiune mașina de spălat cel puțin o dată pe lună, fără a spăla programul cu cea mai mare temperatură și detergent pentru mașini de spălat. Acest lucru va preveni apariția unui miros neplăcut în mașina de spălat din cauza umidității stagnante și chiar a mucegaiului.

În loc de detergent de uz casnic, puteți folosi sifon, sare sau oțet de masă. O mașină de spălat curată garantează, de asemenea, o bună spălare.

Comentarii: